Elképesztő látvány

2021.12.22. 17:40

Óriási karácsonyfává változtatták az ország egyik leghíresebb hídját (videó)

A Megyeri híd 3 napon keresztül, december 21. és 23. között speciális díszkivilágítást kap, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa az építményből.

A főváros melletti Megyeri híd átváltozott az ország legnagyobb köztéri karácsonyfájává – olvasható az Origo cikkében.

A Megyeri híd pesti hídfő felőli pilonja és ferde kábelei 3 napon keresztül, december 21. és 23. között speciális díszkivilágítást kapnak, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa az építményből.

A 100 méter, vagyis 35 emelet magas híd pilonjának egyedi fényfestését az ünnepre való ráhangolódás jegyében a kijelölt napokon 16 és 24 óra között bárki megcsodálhatja.

Fontos közérdekű információ ugyanakkor, hogy aki nem csupán a Megyeri hídon áthaladva szeretné szemügyre venni a nem mindennapi látványt, semmiképpen ne álljon meg a leállósávon, azt csak műszaki hiba esetén lehet használni. A szakemberek azt javasolják, hogy aki fotózni szeretne, az ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítse meg a hidat. Azt is kérik az autósoktól, hogy óvatosan, a követési távolságot betartva, a többi közlekedőre figyelve haladjanak át a hídon a következő napokban, ezt a pályán található digitális kijelzőkön is külön jelzik majd.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!