Életet az éveknek

2021.12.15. 15:30

3000 üveg Béres Cseppet kaptak ajándékba a nyugdíjasok

A most átadott több mint 5 millió forint értékű termékadományt a nyugdíjasokat összefogó szervezet osztja szét.

A Béres Alapítvány legfontosabb feladata, hogy ott és azoknak segítsen, ahol a legnagyobb a szükség, ahol a legtöbbet tud tenni embertársaink szolgálatában. Most, amikor az egész világ a koronavírus ellen küzd, hangsúlyosabbá vált az egészség védelme. Ezekben az igazán embert próbáló hónapokban igazán fontossá lett az egymásra való odafigyelés, az idősek és a leginkább rászorulók támogatása.

Az év folyamán a Béres nagyon sokaknak, a védekezés frontvonalában dolgozóknak, pedagógusoknak, idős és beteg embereknek juttatott el Béres Cseppet.

A szeretet ünnepéhez közeledve a Béres Alapítvány tisztelettel és szeretettel gondol az idősekre, ezzel a termékadományával a nyugdíjasokat segíti. Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke ezúttal 3000 üveg Béres Cseppet adott át Hegyesiné Orsós Évának, a Nyugdíjasklubok és Idősek Életet az éveknek Országos Szövetsége elnökének.

A Nyugdíjasklubok és Idősek Életet az éveknek Országos Szövetsége, amely nagyon sok idős emberrel tart élő kapcsolatot, sokak életében tölt be fontos szerepet, régi szövetségese a Béresnek adományaik célba juttatásában.

A most átadott több mint 5 millió forint értékű termékadományt a nyugdíjasokat összefogó szervezet a tagjai között osztja szét.

Béres Klára kiemelte, hogy ebben a küzdelmes időszakban mindannyiunk alapvető kötelessége, feladata, hogy lehetőségeink szerint mindent megtegyünk egymás támogatása érdekében. Hangsúlyozta, hogy fontosabbá váltak az emberi kapcsolataink, nélkülözhetetlenné az egymásra való odafigyelés. Szükségünk van az erős, erőt adó lelki kapcsolatokra is, hogy érezzük, összetartozunk.

Mostanában gyakrabban idézzük fel jelmondatunkat is, amely szerint, ha segíteni tudsz, megtenni kötelességed. Béres József nyomdokán haladva, több évtizedes tapasztalattal felelősen mondhatjuk, hogy a betegségekkel szemben a legeredményesebb, leghatékonyabb módszer a megelőzés. Ebben nyújt támogatást mostani adományunk is – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!