Egyperces

2019.03.19. 09:27

Dine, Cleo és Larry is álomgazdit keres

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.


Dine ötéves, labrador jellegű keverék, kan. Megfigyelési ideje a napokban járt le, mert március elején költözött be az állategészségügyi telepre, ezért még nincs sok tapasztalata a menhelyi életről. Gyönyörű fekete szőrével egy kertnek szép ékessége és remek házőrzője lenne. Félhosszú bundája némi ápolást igényel, de chippel már rendelkezik.


Cleo kétéves, nagy testű, gondozói szerint vagány, huncut, kíváncsi, bájos szuka. Minden érdekli, folyton figyel és fülel, szeret a középpontban lenni. Aktívabb kutyus, aki szívesen labdázna órákon keresztül a kertben. Rövid szőrével nem lesz sok gondja örökbefogadójának, viszont ivartalanítása még várat magára.


Larry egyéves, jó kiállású kan kutyus, rövid szőrrel. Egyelőre még ismerkednek vele a gyepmesteri telepen, mert február elején hozták be Miskolcról, a Debreceni Márton térről. Nagy testű, fiatal kutyáról van szó, ezért megfelelő élettérre van szüksége, és örülne, ha gyakran sétálni vinnék. Egyelőre még nincs ivartalanítva, ezért ez az új gazdi feladata lesz.


[related-post post_id="4169645"]

[related-post post_id="4162378"]

[related-post post_id="4154574"]

[related-post post_id="4139827"]

[related-post post_id="4132024"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!