Egyperces

2012.06.08. 16:01

Rejtélyes lénytől rettegnek a lakók

  A helyiek feltevése szerint egy közeli kutatóközpontból szökött meg egy genetikai kísérlet rémséges eredménye.

 

A helyiek feltevése szerint egy közeli kutatóközpontból szökött meg egy genetikai kísérlet rémséges eredménye.

 

A Henan tartományi Xinxiang lakói rettegve beszélnek egy különös állatról ami ugyan legtöbb vonásában kutyára hasonlít, de masszív szőrtelen testét rózsaszín bőr és leopárd-foltokhoz hasonlatos barnás-vörös pigmentek fedik. Szőr csupán a feje tetején van, farkán és mancsain, de az is hófehér és hosszú.

Az állatot többen is látták és volt aki kutya és disznó párosításának gondolta a nem túl vonzó állatot, mások pedig úgy vélték, hogy a közelben működő kutatólaborban végzett genetikai kísérlet "terméke" lett a lény - de, ami még fontosabb: felvételt is készítettek az állatról, ami alapján a kínai rendőrség elkezdett foglalkozni az üggyel.

Banális a dolog, mert az, ami több száz embert tartott rettegésben egy nagyon-nagyon ritka és szörnyen drága fajtiszta kutya: a kínai meztelen kutya családjába tartozik. Ha minket kérdeznek szerintünk jócskán eltér attól, igazából úgy néz ki mint egy malac, egy hiéna és egy bull terrier keresztezése, de ha a rendőrség mondja...

- MON -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!