Egyperces

2010.11.03. 17:43

Giganagy harcsát fogott a fiú!

<p>Saját méreténél kétszer nagyobb halat fogott ki egy 13 éves fiú.</p>

Jake North apjával és egy turistacsoporttal nyaralt éppen, amikor a 13 éves iskolásfiú horgászni ment. Meglepődve vette észre, hogy a botjával együtt majdnem berántani készül a vékonyka fiút a vízbe a kapás, s a közelben lévő idegenvezető fogta meg. Együttes erővel, 25 perces harc után a gigantikus méretű harcsát végül kihúzták a partra, s a mérlegelés után kiderült a fiú (az idegenvezető segítségével) egy 91 kilós "szörnyeteget" fogott. Russel North, a büszke apa a Daily Mail brit hírportálnak mesélte el a történteket, kiemelve, hogy Jake korában kevés fiú büszkélkedhet ilyen fogással. Kiderült a hatalmas halat több halász is próbálta már kifogni évek óta. Jake elmesélte, nagyon fájta a keze, karja utána, és nagyon fáradtnak érezte magát, de büszke is volt egyben.

Nézze meg a fotót >>>

Az apa két fiát Spanyolországba vitte nyaralni, és a látványosan nagy kopoltyúst a mequinenzai Ebro folyóban fogta a kisebb fiú, nem sokkal előtte pedig az apa fogott egy picivel nagyobb súlyú albínó harcsát.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!