Egyperces

2010.07.26. 16:57

Szétmarcangolta a kocsit a dühös medve

<p>A kocsiba bejutott és bentrekedt medve hatalmas tombolást vitt véghez a kocsiban, s még odébb is "parkolt" vele.</p>

Amerikában bizony figyelni kell a nyitva marad kocsikra, persze ott elsősorban nem a rablók miatt ildomos bezárni a négykerekűt, hanem a medvék miatt. Denver déli részén a 17 éves Ban Story erre nem ügyelt mikor leparkolt családi házuk elé, ráadásul egy mogyoróvajas szendvicset is a járműben hagyott. Az éjszaka egy arra kószáló medve szagot fogva bejutott a lezáratlan kocsiba ahol megtalálta és felfalta a finomságot, de kijutni már nem tudott a Toyota Corollából. Dühében törni-zúzni kezdett, amire végül a szomszédok keltek fel hajnalban, akik azonnal szóltak a családfőnek. Ralph Story arra ment ki, hogy a kocsi mozog, szól a duda, a vészvillogó pedig be van kapcsolva, ráadásul a Corolla jó néhány méterrel odébb áll, mint ahova a fia este leparkolta. Amikor közelebb ért, akkor vette észre, hogy egy nagy fekete medvetombol a kocsiban.

Nem ritkaság Amerikában, hogy nyitva maradt autókba bemásznak a medvék az ott hagyott élelmiszert levadászni. De olyanról még nem hallottunk, hogy bent ragadt volna az éhes állat az autóban.

Így nézett ki a kocsi a medvetámadás után - Fotó! >>>>

Ralph Storyt, a Corolla tulajdonosát a szomszédok ébresztették fel hajnali három körül. Gyanús zajokat hallottak az autója felől, sőt, a duda is szólt, a vészvillogó pedig be volt kapcsolva. Amikor közelebb mentek, akkor látták meg, hogy egy jókora fekete medve tombol bent. Ráadásul a maci valószínűleg dühöngés közben a váltókart is N-be lökte, így ötven méterrel odébb állt a Corolla, mint ahol este leparkolták. A férfi azonnal hívta a 911-et, így végül a kiérkező rendőrök nyitották ki óvatosan a kocsiajtót és hagyták, hogy a medve az erdőben meneküljünk. A Story családnak viszont szüksége lesz egy új autóra, mert ez használhatatlanná vált...
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!