Egyperces

2010.07.27. 19:14

Újra jár a póklábú kutyus

<p>Kifordult lábakkal született Belle, az édes kis magyar agár keverék, aki súlyos deformitása miatt alig tudott lábra állni, de egy műtétnek köszönhetően már képes járni.</p>

Belle, a keverék magyar agárkutyus egy brit kutyamenhelyre került születése után, mert súlyos deformitása miatt nem talált családra. Belle kifordult mellső lábakkal született, ezért nagyon nehezen volt képes lábra állni, s ha mégis, akkor úgy nézett ki mintha póklábai lennének. A gyönyörű hét hónapos agár nem csak hogy futni és játszani nem tudott, de súlyos fájdalmakat élt át, így sürgető volt, hogy műtéti úton állítsák helyre lábait.
A doncasteri Mayflower Kutyamenhely vezetője Jennie Foxal-Lord támogatóktól szedte össze a szükséges 3 ezer font (kicsit több mint 1 millió forint), hogy elvégezzék Belle műtétjét. A kutya mostanra felépült a beavatkozásból, s  végre igazán boldog.

Nézze meg a képeket >>>

Az állatmenhelyen úgy nyilatkoztak: végre igazán tud ugrálni, szaladgálni, játszani, s most már  esélye van arra, hogy egy szerető család befogadja magához.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!