Esszépályázat kutató diákoknak

<p>Külföldi tanulmányutakkal és publikálási lehetőséggel kecsegteti a középiskolásokat, illetve az elsőéves hallgatókat a Kutató Diákok Országos Szövetségének 6. esszépályázata.</p>

Az iskolások bármilyen témával indulhatnak a versenyen, a lényeg az, hogy saját megfigyeléseiket írják le, és tudományos alapossággal dolgozzák fel a választott problémát. A pályázatokat jövő hétfőig lehet leadni.
A dolgozat terjedelme maximum 20 gépelt oldal, amelyet név nélkül, jeligével kell eljuttatni a szervezethez. Egy munkát akár több diák is készíthet, de egyvalaki több pályázatot is leadhat. A tanulmányokat természettudományi-, humán- és társadalomtudományi, valamint műszaki-informatikai témakörbe sorolják. A szekciók első öt helyezettje részt vesz a szövetség káptalanfüredi kutatótáborán, valamint külföldi tanulmányutak és publikálási lehetőségek elnyerésében segítik őket.

Bővebb információ a www.kutdiak.hu internetes oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!