Sport

2014.02.25. 19:08

Nagy Kinga: búcsú a 32 között

Jeruzsálemben zajlik az idei kadet vívó Európa-bajnokság: az eseményen jelen van a Diósgyőri VE sportolója, Nagy Kinga is, aki kedden a lányok párbajtőr egyéni küzdelmében lépett pástra.

Jeruzsálemben zajlik az idei kadet vívó Európa-bajnokság: az eseményen jelen van a Diósgyőri VE sportolója, Nagy Kinga is, aki kedden a lányok párbajtőr egyéni küzdelmében lépett pástra.A csoportküzdelmekből három győzelemmel és két vereséggel jutott tovább a miskolci pengeforgató, amivel a 28. helyen került fel a 64-es táblára. Ott – a 32 közé jutásért – verte az ukrán Natalia Stepanyant 15:13-ra, aztán a 16 közé kerülésért az orosz Daria Filina várt rá. Nagy Kinga nagyon közel volt a sikerhez, hiszen vezetett 11-7-re, ám ekkor riválisa egy 5-1-es szériát produkált, s ezzel egyenlített. A hosszabbításban pedig, huszonkét másodperccel a vége előtt, Filina vitte be a győztes találatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!