Edelény hírei

2019.02.05. 13:39

Kerékpárút-építés lezárással Edelényben

Edelény - Február 5-től egészen júniusig lezárva marad az árvízi töltésszakasz a munkálatok miatt.

Edelény - Február 5-től egészen júniusig lezárva marad az árvízi töltésszakasz a munkálatok miatt.

Folytatódik a kerékpárút tavaly év végén megkezdett építése a napokban Edelényben. A munkálatok miatt útszakaszt kell lezárni, tájékoztatott Molnár Oszkár polgármester.

– A Magyar Közúttal konzorciumban 2018-ban megkezdett kerékpárút építésének kivitelezési munkálatai ebben az évben folytatódnak. A nyomvonalépítési munkálatok érintik a Kővágó út és Ifjúság út közötti árvízi töltésszakaszt is, a Borsodi-híd felújításával egyetemben –írta a polgármester a tájékoztatójában.

Ne próbáljanak átkelni

A kivitelezési munkálatok szükségessé teszik ennek az útszakasznak a teljes lezárását, amely ma reggel történik, történt meg a tervek szerint. A lakosságot kérik, hogy a lezárást követően ne próbáljanak meg átkelni a hídon a balesetek megelőzése érdekében. A lezárás várhatóan júniusig marad érvényben, a kellemetlenségek kapcsán Molnár Oszkár megjegyezte: a munkálatok befejeztével egy új, korszerű, aszfaltburkolattal ellátott közlekedési útvonalat adnak át a lakosság részére.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!