Diósgyőr hírei

2017.07.06. 13:10

Terelőutak a vezeték cseréje miatt Diósgyőrben

Miskolc - Grafikánkról kiderül, hogyan közlekedhetünk a diósgyőri, érintett területen.

Miskolc - Grafikánkról kiderül, hogyan közlekedhetünk a diósgyőri, érintett területen.

Távhővezeték-csere miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, előreláthatólag augusztus 10-ig. A Kuruc u. 27. szám alatti lakóépület északi oldalán cserélik a vezetéket. A teljes útlezárás elkerülése az alábbi útvonalakon lehetséges (lsd. részletesen a fenti grafikánkon):

1. Kuruc utca 1–27. szám alatti lakóépület elérése: az útlezárás idejére a jelenleg egyirányú, Kuruc u. 1–9. szám közötti útszakasz kétirányú lesz, illetve a Béke utca–Kuruc utca útvonalon is megközelíthető lesz.

2. Kuruc u. 29–81. sz. lakóépületek, a Bánki Donát utca, a Kuruc utcai Coop ABC, valamint a Nagy Lajos Király Általános Iskola az alábbi két útvonalakon közelíthető meg: egyrészt a Kiss Tábornok utcáról a Béke utca–Előhegy utca–Fülepp József utcákon keresztül, másrészt az Árpád utcáról a Batsányi J. u.–Tömörkényi I/Vajda János utca–Tóth Árpád u.–Kuruc utca útvonalon keresztül.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!