Digitália

2022.11.25. 06:00

Nagy dobás a Honor Magic Vs hajlítható csúcstelefon

Ultramodern formatervezéssel, szuper kijelzővel és páratlan teljesítménnyel jön.

A kivételesen vékony és könnyű készülék – összehajtva 12,9 mm és 261 g – a jelenleg kapható legkönnyebb hajlítható okostelefon. 5000 mAh-s3 akkumulátora pedig a legnagyobb. Prémium külsővel, kifinomult kialakítással és

hézag nélkül hajlítható, s kinyitva egységes kijelzővel szolgál.

 

Honor Magic Vs

Szuperkönnyű zsanérját olyan technológiával készítették, ami egészben gyártja le, ennek köszönhetően pedig 92-ről 4-re (!) csökkent a támasztóstruktúra komponenseinek száma – stabilitása és állóképessége azonban nem csökkent.

Űrhajózási minőségű anyagaival a zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 alkalommal számolva is több mint 10 évnyi használatot jelenthet.

Hatalmas dupla kijelző

A meglévő hajlítható készülékek hosszú és keskeny kijelzőit felülmúlva a Magic Vs 6,45”-os képernyővel büszkélkedhet összehajtott állapotban, felhasználóbarát 21:9-es képaránnyal és 90%-os előlapi kijelzőaránnyal.

Ezekkel a sajátosságokkal könnyedén lehet tartalmat fogyasztani és szöveget bevinni. Kinyitva tabletszerű élményt kínál extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel, ami azoknak az igazi, akik zökkenőmentesen végeznének több feladatot egyszerre.

100%-os DCI-P3 színterjedelmet támogat és akár 1,07 milliárd színt kínál, így élethű és bámulatos képi világgal találkozhatnak a felhasználói. Akár 120 Hz-es képfrissítési rátájával magával ragadó élményt kapnak függetlenül attól, hogy filmeznek, neteznek vagy videójátékoznak.

A profi szemkímélő megoldásokkal teli Magic Vs dinamikus tompítást nyújt, ami intelligens és gördülékeny módon változtatja a képernyő fényerejét, csökkentve a szemek terhelését a túlzott képernyőhasználat során.

Honor Magic Vs

Az eszköz legújabb Circadian Night Display funkciója hatékonyan minimalizálja a kék fény negatív hatásait és segíti javítani a felhasználók alvásminőségét ahhoz, hogy energikusabbak és produktívabbak legyenek napközben. Az okostelefon mindkét képernyője 1920 Hz-es PWM halványító megoldással van felszerelve, ami csökkenti a vibrálást, kényelmes élményt kínálva még alacsony megvilágítású környezetben is.

Háromkamerás rendszere egy 54 MP-es IMX800 hátlapi kamerából, egy 50 MP-es ultraszéles & makróból és egy 8 MP-es, 3x-os optikai zoomot kínálóból áll össze. A Honor saját fejlesztésű, mesterséges intelligencia hajtotta motorja dolgozik benne.

Nagy teljesítmény egész nap

A Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platform9 hajtotta okostelefon csúcskategóriás teljesítményt nyújt. Feljavított GPU-s és CPU-s teljesítménnyel és energiahatékonyabb megvalósításával gyorsabb és stabilabb felhasználói élményt garantál. A Magic Vs-ben 8 GB RAM és 256 GB tárhely van, illetve elérhető egy 12 GB RAM-os és 256 vagy 512 GB-os tárhelyű változata is – ezek mind növelik az általános feldolgozási sebességeket és a tárhelykapacitást. A 66 W-os  SuperCharge-dzsal az akkumulátorát 46 perc alatt lehet 100 százalékra feltölteni.

Dupla TTE a jobb biztonságért

A készülék úgynevezett Dupla TTE (Trusted Execution Environment) biztonsági rendszerrel van felruházva, amit a Qualcommal együtt fejlesztett ki a vállalat. Ez hardverszintű védelmet kínál a felhasználóknak.

A Google-szolgáltatásokkal rendelkező, Android 12-n alapuló, legújabb MagicOS 7.0-t futtató okostelefon narancssárga, ciánkék és fekete változatokban jelent meg. Egyelőre csak a kínai, 7499 jüanos (mintegy 410 ezer forintos) ár ismert, ami akár a hazai piacon is versenyképes lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!