Technology Fast 50

2022.06.29. 06:00

Kik lesznek idén a legdinamikusabban növekvő technológiai cégek?

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja.

Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítanak, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

„Nagy örömmel tölt el, hogy idén ismét elismerésben részesülnek azok a helyi vállalkozások, melyek szenvedélyes és kitartó munkájuknak köszönhetően számos terület vezető innovátoraivá váltak. A közép-európai Deloitte Technology Fast 50 program segít megérteni, hogy mi történik jelenleg a régiónk folyamatosan növekvő technológiai ágazatában. Hiszünk abban, hogy ez a tudás számos vállalkozás számára értékes lehet.” – mondta Kóka Gábor, a Deloitte Technology Fast 50 magyarországi vezetője.

Hazai nyertesek 2021-ben

A tavalyi programra rekordszámú, közel 450 nevezés érkezett, melyek közül végül 3 magyar cég is felkerült a rangos listára.

Growth Stars kategóriában 10. helyezést ért el a hazai SEON Technologies, mely olyan csalásmegelőzési eszközöket kínál, amelyek segítik a banki, biztosítási, e-kereskedelmi, online hitelezési, utazási és más iparágak vállalkozásait a személyazonosság és a pénzügyi csalások felderítésében és megelőzésében.

A Technology Fast 50 Central Europe program részeként 2020-ban bevezettek egy külön kategóriát – az Impact Stars díjat. Az Impact Stars egy speciális kategória, amely olyan vállalatokat ismer el, amelyek sikeresen összekapcsolják a termékeket/szolgáltatásokat a következő területek legalább egyikére gyakorolt pozitív hatással: társadalom, üzlet, innováció, környezetvédelem és sokszínűség. Ebben a kategóriában is a díjazottak közé került két hazai vállalat, a Szállás.hu és a Craftbot (korábban Craftunique).

A Deloitte közép-európai Technology Fast 50 program egy négy éves időszak alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolja az 50 leggyorsabban növekvő állami vagy magántulajdonú technológiai vállalatokat és az összes kapcsolódó iparágat – kommunikáció, környezettechnológia, fintech, hardver, egészségügy és élettudományok, média és szórakoztatás, szoftver – magában foglalja. Az idei rangsor a 2018 és 2021 közötti időszak bevételeit elemzi.

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a fast50.deloitte.hu oldalon érhetők el.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!