Elsők a piacon

2022.05.17. 12:28

Mesterséges intelligenciát alkalmaznak az LG ruhaápolási megoldásai

A gyártó gépi mélytanulás alapú AI DD technológiájának fejlett képességeit ismerte el a tekintélyes Underwriter Laboratories (UL).

Az LG Electronics bejelentette, hogy a továbbfejleszthető ruhaápolási megoldásaiban (upgradeable appliance) alkalmazott mesterséges intelligencia-technológia megkapta a biztonságtudomány globális vezetője, az Underwriter Laboratories AI-algoritmusokra vonatkozó reprodukálhatósági tanúsítványát.

A háztartási gépek piacán most első ízben kiadott hitelesítés bizonyítja az LG mesterséges intelligencia alapú, közvetlen meghajtást alkalmazó AI DD technológiájának fejlett képességeit.

A gépi mélytanulást alkalmazó technológia azonosítja a mosásra vagy szárításra váró szövetek típusát, majd az alapján minden egyes töltetnél az ideális ciklust és beállításokat alkalmazza.

Az UL a tesztek során számos kritériumot mért, például az LG által használt mélytanulási adatok alkalmasságát és az algoritmus teljesítményét a tényleges használat során.

Az LG AI DD technológiával felszerelt ruhaápolási eszközei nagyobb kényelmet és kíméletes szövetkezelést nyújtanak a felhasználók számára. A forradalmi AI DD a gépi mélytanulás lehetőségeit használja ki, amely

technológia lehetővé teszi a gépekbe épített számítógépek számára, hogy önállóan gondolkodjanak és tanuljanak, és ez alapján automatikusan meghatározzák az optimális mosási mintát minden szövettípushoz. 

Az LG intelligens mosó- és szárítógépei minden egyes töltetnél képesek azonosítani a ruhamennyiség súlyát és puhaságát, így minden alkalommal kiváló eredményt garantálnak, a ruhák és az ágyneműk pedig frissek és tiszták lesznek, miközben kevésbé károsodnak a textíliák.

Az LG saját mesterséges intelligencia-technológiáját számos más szervezet is elismerte, köztük a Korea Testing Laboratory (AI biztonsági tanúsítvány) és a Korean Standards Association (AI+ tanúsítvány).

Az LG idén további innovatív megoldásokkal egészítette ki háztartási gépeinek képességeit, a továbbfejleszthető készülékek (upgradeable appliances) koncepciójának bevezetésével. A felhasználói kényelmet segíti, hogy az LG bővíthető gépeihez új funkciókat adhatunk szoftveres és hardveres frissítésekkel, amelyek a ThinQ mobilalkalmazáson keresztül érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!