Amerikai hír

2022.03.09. 18:00

Már a középkategóriás Samsung mobilok mellé sem tettek töltőt

Ez lenne a trend? A Samsung új A-sorozatú okostelefonjait az Egyesült Államokban töltő nélkül árusítják.

Több mint egy éve kezdődött: az iPhone sokat csúfolt gyakorlatát követve a Samsung a csúcskategóriás modelljeihez „környezetvédelmi okokból” már nem adott töltőt.

 

Friss hírek szerint a gyakorlat folytatódni látszik, mivel a Samsung új, 2022-es A-sorozatú, azaz a pénztárcabarát(abb) telefonjait az Egyesült Államokban már töltő nélkül árusítja.

 

Az A13 5G esetében a gyártó arra figyelmezteti honlapján a vevőket, hogy saját töltőt kell beszerezniük: „A fali töltő külön kapható; csak a Samsung által jóváhagyott töltőket és kábeleket használja. A sérülések vagy a készülék károsodásának elkerülése érdekében ne használjon nem kompatibilis, elhasználódott vagy sérült akkumulátorokat, töltőket vagy kábeleket. (A készülék) támogatja az akár 15 W-os gyorstöltést.”

 

Úgy tűnik, hogy az új Galaxy A, valamint az M-szériába tartozó telefonok egyes piacokon már töltő nélkül kerülnek a dobozba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!