Nem véletlenül

2022.02.14. 15:03

Szeress magabiztosan – mondja ma a Viber

Az alkalmazás új, párkapcsolati tematikájú funkciókkal bővült.

Valentin-napra interaktív, párkapcsolati tematikájú funkciókat kínál a Viber a felhasználóinak. Az ünnepi újítások között mókás AR lencsék, matricacsomagok, egy boldogságtippeket és kapcsolati kvízt kínáló, valamint egy szókincs-tanuló chatbot is szerepel, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy több mint 30 nyelven tanulják meg azt mondani, hogy szeretlek.

A Valentin-napi szolgáltatások kidolgozása során a Rakuten Viber együttműködött a Human Improvement Project nevű nonprofit kutatóintézettel, amely többéves tapasztalattal rendelkezik a pszichológia, az idegtudomány és a kapcsolatok kutatásának területén.

Közös munkájuk gyümölcse a Happiness Tips chatbot, amely párkapcsolati kvízzel, videókkal és tanácsokkal jelentkezik februárban. A Viber chatbotot hozott létre a Worddio-val is, egy szókincs-tanuló alkalmazással, amely több mint 270 ezer szóval rendelkezik több mint 30 nyelven és 2,3 millió felhasználót számol.

Szerelmes matricagyűjteményekkel, és új, Valentin-napi Lencsékkel is kiegészül a Viber kínálata, amelyek egész februárban elérhetőek lesznek: köztük egy szív alakú szemüveg, egy Ámor-jelmez, egy fotófülke és még sok más mókás Lencse. A tematikus Viber-Lencsék nem csak az alkalmazásban, hanem a Snapchat platformján is elérhetőek lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!