S21 FE 5G

2022.01.05. 18:00

Íme, a pénztárcabarát(abb) Samsung csúcstelefonok árai

A Galaxy S21 család legújabb tagja az S21 széria rajongóinak kedvenc funkcióit hozza el: nagy teljesítmény, professzionális kamera és zökkenőmentes csatlakozás a Galaxy ökoszisztéma eszközeivel.

Az S21 FE 5G, folytatva a Galaxy S21 család örökségét, prémium, jellegzetes kialakítással érkezik. Az ikonikus, a készülék keretével egybeolvadó kamerasziget szerelt készülék elegáns és vékony, mindössze 7,9 mm vastag, könnyen zsebre tehető.


Szupergyors alkalmazásprocesszora megegyezik az S21 sorozat készülékeiben is megtalálható processzorral. A játékosok és streamelők számára magával ragadó élményt kínál az S21 FE 5G éles, kiváló minőségű grafikája és képminősége, valamint az új, 240 Hz-es érintésérzékenységi rátája minden játékot új szintre emel a villámgyors reakcióképességének köszönhetően. A Dinamikus AMOLED 2X kijelzőn a 120 Hz-es frissítési ráta pedig zökkenőmentes játékélményt biztosít.


Az S21 FE 5G akár egész napon át kitartó akkumulátort kapott, amit 25 W-os szupergyors töltési képesség erősíti, így mindössze 30 perc alatt akár több mint 50 százalékra feltölthető.


Megkapta az S21 kameráit


32 megapixeles előlapi kamerájával kiváló minőségű szelfi készíthető, a továbbfejlesztett MI-alapú Arcretusálás beállítással pedig a felhasználók megmutathatják a legjobb oldalukat. A Duál felvétel segítségével nyomon követhető minden esemény függetlenül attól, hogy az hol történik, mivel a kamera képes egyszerre rögzíteni a felvételeket előlapi és hátlapi lencséjével.


A készülék január 11-től érhető el Magyarországon 128GB tárhely esetén 274 990, 256GB esetén pedig 299 990 Ft-os áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!