Nem csak poén

2021.10.24. 15:00

A Viber eltűnő üzenete csoportos beszélgetésekben is elérhető

Az eltűnő üzenet funkciójával minden felhasználó maga választhatja ki, hogy 10 másodperctől akár egy napig, mikor tűnjön el üzenete.

Woman point finger smartphone screen isolated blue color background

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Sőt, már csoportos csevegésen belül is elérhető ez a lehetőség, valamint újabb operációs rendszert használó készülékeken

az alkalmazás letiltja a továbbítást, a másolást, illetve a képernyőkép készítését az eltűnési funkció használata közben.

Az üzenetek eltűnésének beállítása egyszerű, a felhasználók könnyedén be- és kikapcsolhatják a funkciót a csevegésben.

Beállíthatják, hogy a csoportos csevegésekben az üzenetek 10 másodperccel, egy perccel, egy órával vagy egy nappal az elolvasás után eltűnjenek, több lehetőséget kínálva, mint más hasonló alkalmazások eltűnő üzenet funkciói.

Az Android 6-os vagy újabb operációs rendszert használó készülékeken a Viber teljesen letiltja az üzenetek továbbítását, másolását vagy képernyőkép készítését az eltűnési opció bekapcsolásával. Az Android korábbi verziói és az összes iOS-felhasználó esetében a csoportos csevegés tagjai automatikusan értesítést kapnak, ha valamelyik tag képernyőfotót készít az eltüntetésre beállított üzenetről.

A funkció bármilyen típusú üzenetre alkalmazható, beleértve a fényképeket és a matricákat is.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!