Teljes paletta

2021.06.09. 12:34

Még a nyáron jönnek az új Samsung Smart monitorok

A sokoldalú kijelzők 43- és 24 colos méretben, új színekben és továbbfejlesztett okos funkciókkal érkeznek.

Forrás: Samsung

A kínálatba bekerül a nagyméretű, 43 colos M7 modell, amely UHD felbontással biztosítja a hatékony munkavégzéshez vagy az élvezetes játékhoz szükséges képminőséget. Az FHD felbontású M5 modellek 24-, 27- és 32 colos kijelzővel is elérhetők lesznek, megújult, kifinomult formatervezéssel, már fehér színben is.

A Samsung még 2020 novemberében mutatta be Smart Monitor sorozatát. Ezek a készülékek a vállalat első „do-it-all”, sokoldalú monitorai, amelyek egyaránt kiválóan alkalmasak az üzleti vagy otthoni felhasználásra, munkára vagy kikapcsolódásra. Integrált multimédiás és hatékonyságot segítő megoldásokkal érkeznek, a mindennapos használatukat megkönnyíti a

széleskörű csatlakoztathatóság, a beépített hangszórók és a napelemes távirányító.

Smart Monitor M7 43”

A Smart Monitor M7 egy igazi csúcsmodell, amely az M5 monitoroknál nagyobb, 43 colos képátlójával és keretmentes kialakításával akár az otthoni szórakoztatóközpont szerepét is betöltheti.

A 4K UHD felbontású kijelzővel a 43 colos M7 könnyedén képes váltani az egyes funkciók között, pillanatok alatt lehet a megbízható munkaeszközből 4K házimozi, beépített streaming alkalmazásokkal, nagy teljesítményű hangszórókkal és HDR10 támogatással a részletes megjelenítésért.

Smart Monitor M5 27” és 32”

A népszerű M5 modell letisztult kialakítással, stílusos fehér színben tér vissza, 27- és 32 colos méretben. Az új árnyalat kiválóan illik a modern, minimalista lakásbelsőkhöz és a dizájner darabokat kedvelő felhasználók otthonának is igazi dísze lehet.

Smart Monitor M5 24”

Az M5 szériához csatlakozik az új, 24 colos, Full HD kijelzős kialakítású modell, amely méretét és árát tekintve is a legkönnyebben hozzáférhető Smart Monitor. A készülék kompakt kialakításának köszönhetően ideális választás azok számára, akik kisebb térrel rendelkeznek, vagy elérhető árú multifunkciós monitort keresnek.

A hangalapú vezérlést a korábbi modellekhez képest továbbfejlesztették, így nem csak a Bixby, hanem egyéb hasonló asszisztensek használhatók, mint például a Google Assistant és az Amazon Alexa. A Távoli elérés funkció szintén frissül a „PC on Screen” megoldásra, amellyel a Smart Monitor a kényelmesebb felhasználói élmény érdekében egyszerűen és biztonságosan csatlakoztatható külső számítógépekhez.

A Samsung hosszú távú fenntarthatósági programjának részeként a 43 colos M7 egy újrahasznosított műanyagból készült, napelemes távirányítóval rendelkezik, amely környezetbarát megoldást jelent.

A távirányító tölthető beltéri napfénnyel, izzók fényével vagy USB-C csatlakozón keresztül is.

A sorozat karbonlábnyomának csökkentése érdekében a további Smart Monitor modellek távirányítóját részben újrahasznosított műanyagból készítették.

A monitorok Magyarországon várhatóan a harmadik negyedévében válnak elérhetővé. A 43 colos M7 monitor 212 900, a 32 colos fehér M5 109 900, a 27 colos fehér M5 100 900, az új, 24 colos M5 pedig 69 900 forintos áron lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!