A szebbik nemnek

2019.06.20. 17:38

Jól sikerült a smink? Megnézheti a Youtube-on

Azért arra kevesen számítottak, hogy a videómegosztón nézhetik magukat – anélkül, hogy bárki is feltöltötte volna a makeup-ot.

Az újdonság hasonlóan fog működni, mint ahogy a csevegőappokban macskabajszot és nyuszifület tehetnek magukra a felhasználók: a mobiljuk előlapi kamerájának a képén keresztül a hirdetés rámaszkolja arcukra a terméket.

Gyakorlatilag tehát arról van szó, hogy

virtuálisan felpróbálhatóvá teszik a sminkeket és a rúzsokat.

A hölgyek minden bizonnyal tisztában vannak vele, hogy a YouTube csordultig van szépségápolási véleményvezérekkel és tanácsadókkal, az egyik legnépszerűbb portékájukat pedig a sminkelési tanácsok jelentik.

Az efféle videók mellett, és persze magukban a videókban előszeretettel hirdetnek szépségipari cégek, amelyek hamarosan egy új reklámlehetőséget kapnak – írja az Origo.

A videomegosztó tájékoztatása szerint a jövőben a cégek képesek lesznek kiterjesztett valóságot használó hirdetéseket készíteni, így a különböző sminkek és rúzsok iránt érdeklődők virtuálisan fel- és kipróbálhatják majd a termékeiket.

Egyes esetekben a felhasználók állítgathatják is majd a hirdetéseket, például váltogathatnak a rúzs színei között.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!