Debrecen hírei

2012.06.01. 10:12

Nőnek lenni jó?

Debrecen - Az etikett és a protokoll elképzelhetetlen nők nélkül.

Debrecen - Az etikett és a protokoll elképzelhetetlen nők nélkül.A köszönéstől az öltözködésen át a dolgozó nő és a háziasszony szerepéig évszázados hagyományokra épülő szabályok alakítják a társasági és társadalmi érintkezés megannyi formáját. Ugyanakkor az is közismert, hogy a különböző kultúrák között nagy eltéréseket tapasztalhatunk a nők társadalmi megítélését illetően.  De nekünk, nőknek is fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen helyzetben hogyan viselkedjünk, és hogy mit várnak el tőlünk. Az előadás ezekre az izgalmas kérdésekre igyekszik gyakorlati válaszokat adni.

Dr. Szafkóné Ács Márta jelenleg a debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban tanít történelmet, 2002 óta rendszeresen lát el érettségi vizsgaelnöki feladatokat. 1999-ben jelent meg Tinédzserprotokoll című könyve, ami elindította protokolltanári karrierjét. Az eltelt több mint egy évtized során egyetemistáknak, hostesseknek, idegenvezetőknek, tolmácsoknak és üzletembereknek tartott előadásokat és tanfolyamokat Debrecenben, Nagyváradon, Grazban, Krakkóban és Poznanban.

Pénteken este 7-től a Romkertben tart előadást, a Kálvin téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!