Debrecen hírei

2011.07.11. 10:41

Üdülési csekk helyett Széchenyi Pihenőkártya

Az év első felében született meg az a kormányhatározat, amely sokkal modernebb, hatékonyabb és olcsóbb lehetőséget kínál a munkáltatóknak a gazdaság élékítésére és a turizmus fejlesztésére.

Az év első felében született meg az a kormányhatározat, amely sokkal modernebb, hatékonyabb és olcsóbb lehetőséget kínál a munkáltatóknak a gazdaság élékítésére és a turizmus fejlesztésére.Július 6-án mutatták be a sajtónak az első munkáltatói partnert, aki csatlakozott az OTP SZÉP kártya partneri hálózatához. Az OTP úttörő szerepet vállalt a kártya népszerűsítésében és elsőként kínálja a lehetőséget a munkáltatók, munkavállalók valamint az elfogadók  részére.

- A SZÉP (Széchenyi Pihenőkártya) rendkívül egyszerűen használható, biztonságos és hosszú az érvényességi ideje. A kártya bevezetése jelentősen csökkenteni fogja  a munkáltatói valamint az elfogadóhelyi adminisztrációs költségeket - hallottuk Kovács Antaltól az OTP vezérigazgató helyettesétől.

Az elfogadóhelyek száma is bővül, év végére nyolcezerre számítanak.

- A hazai turizmusnak szüksége van erre a támogatásra, fellendülésre. Örömünkre szolgál, hogy kezdeményezésünkhöz olyan - a hazai piacot- meghatározó vállalatok csatlakoznak mint az OTP Bank vagy a MOL Nyrt. Ez a kártya a cafeteria átalakulásának első eleme. A folytatás ősszel kerül a kormányülés napirendjére - nyilatkozta Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős államtitkára.

Az első kártyát Szőcs László a MOL Csoport HR ügyvezető igazgató ja vette át Kovács Antal OTP vezérigazgató helyettestől.

Az üdülési csekk ez átmeneti idő után megszűnik.

- M. E. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!