Bulvár-celeb

2021.07.12. 20:40

Caramel felesége elárulta, mi az oka, hogy végül egyedül ment nyaralni

Sokan azt gondolják, hogy válságba került a házasságuk.

Forrás: Instagram

Sokan azt gondolják, hogy válságba került a házasságuk, miután kiderült, hogy Caramel felesége egyedül utazott a Maldív-szigetekre. Molnár-Szilágyi Szilvi most elárulta, miért nem tartott vele a férje, és miért volt számára olyan fontos ez az utazás.

Caramel felesége rengeteg kérdést kapott azzal kapcsolatban, hogy miért ment el egyedül erre a hosszú útra, sokan azt gondolták, hogy a kapcsolatukkal van valami probléma – írja az Origo.

„Ezt az utat a férjemtől kaptam ajándékba, eredetileg együtt mentünk volna. Nagyon sokszor toltuk a covid miatt” – kezdte a választ az Instagramján, ahol elárulta, hogy az énekesnek közbejött egy nagyobb koncert, ő pedig úgy érezte, hogy 10 év után szívesen eltöltene egy hetet egyedül.

„A férjem végre újra tudott alkotni, dolgozni. Én pedig 10 év után kaptam egy kis pihenőt saját magammal. Sok szerepet játszunk az életünkben, anya, feleség, barát, nővér, stb. Csodálatos volt ez az egy hét. Nem voltak feladatok, nem voltak szerepek! Csak én egyedül ezen a csodás helyen! Rengeteg könyvet vittem, de inkább csak napoztam egész nap, beszélgettem a helyiekkel. Ámulva néztem minden növényt és állatot! Mindenkinek egy ilyen hetet kívánok” – hangzott a válasz, és azt is hozzátette, hogy ez az idő csak megerősítette a házasságukat.

„A férjem végre újra tudott alkotni, dolgozni. Én pedig 10 év után kaptam egy kis pihenőt saját magammal. Sok szerepet játszunk az életünkben, anya, feleség, barát, nővér, stb.

Csodálatos volt ez az egy hét. Nem voltak feladatok, nem voltak szerepek! Csak én egyedül ezen a csodás helyen!

Rengeteg könyvet vittem, de inkább csak napoztam egész nap, beszélgettem a helyiekkel. Ámulva néztem minden növényt és állatot! Mindenkinek egy ilyen hetet kívánok” – hangzott a válasz, és azt is hozzátette, hogy ez az idő csak megerősítette a házasságukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!