Bulvár-celeb

2021.06.06. 19:05

Azta! Kiderült, mekkora a vagyona Palvin Barbarának

Palvin Barbara jelenleg a 17. a legjobban kereső topmodellek listáján, de év végéig még gyarapodhat a vagyona.

Velence, 2019. augusztus 28. Palvin Barbara modell érkezik a La Verite (The Truth) címû film bemutatójára a 76. Velencei Filmfesztivál nyitóünnepségén 2019. augusztus 28-án. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Forrás: MTI / EPA / ANSA / Ettore Ferrari

Fotó: Ettore Ferrari

A 27 éves Palvin Barbaráért a legnagyobb divatmárkák versenyeznek, 2019-ben a Victoria's Secret is beválasztotta az angyalai közé, legutóbb a L'Officiel Italia címlapján szerepelt – írja az Origo.

A Forbes szerint a szupermodell vagyona jelenleg 8 millió dollár, nagyjából 2,3 milliárd forint körül mozoghat, de az év végére elérheti a 10 millió dollárt is.

Barbi ezzel előrébb léphetne a legjobban kereső topmodellek listáján is, ahol most a 17. helyen áll. A divatházak mellett az Instagramon is imádják: 16 millió követője van, a legfrisebb bejegyzését pedig több mint 1,2 millió ember kedvelte. Ehhez pedig csak egy párducmintás bikinit kellett felvennie:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!