utálja a tükröket

2021.05.27. 11:03

Liptai Claudia őszintén elmondta, mi akadályozza a fogyásban

A műsorvezető nem csinál titkot abból, hogy hadilábon áll a diétával. Bár még nem találta meg az igazit, egyetlen tippje van, amely úgy érzi, mindig beválik.

Szinte minden témáról kendőzetlen őszinteséggel beszél az ÉdesKettes című rádiós műsorában Liptai Claudia és Pataki Ádám. Így a házaspár megosztotta azt az örömét is, miszerint nemrég egy kerti sütögetővel lettek gazdagabbak, amit már fel is avattak bográcsozással, szalonnasütéssel. A finom falatok kapcsán azonban a diéta is terítékre került – írja a Bors.

– Kevés téma van, ami kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg genetika is, de a gyerekkorom is hozzájárul, én örömömet lelem az ízekben, az evésben

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki még nem találta meg a tökéletes fogyókúrát.

– Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kilogramm. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is – árulta el a csinos műsorvezető, akinek idomaiért sokak rajonganak, ő még sincs jóban a tükörrel.

Összetörné az összes tükröt

– A tükröket össze kellene törni! Nem azt mondom, hogy engedjük el a gyeplőt, mindenki hízzon, ahogy kedve tartja, hiszen az nem lenne egészséges. Viszont amikor belenézünk a tükörbe, mindig elégedetlenek leszünk. Pedig mindenkinek van egy alkata, ami jól áll neki. Ezt kellene megtalálni, nem irreális elvárásokat támasztani magunkkal szemben – mondta a műsorvezető, aki egyetlen dolgot tart szem előtt az étkezései során.

– Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb. Ha elszalad a ló az étkezéssel, vegyünk vissza, nagyjából ez az, amire figyelni kell... vagy kellene

– tette hozzá Liptai Claudia.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!