Bulvár-celeb

2021.03.29. 11:03

Hátborzongató: az időutazó férfi megmondta, mikor hal ki az emberiség (videó)

Egy fiatal időutazónak vallja magát, és rendszeresen tölt fel videókat a TikTokra, ahol azt próbálja bizonygatni, hogy járt a jövőben. A kihalt utcákról készült felvételek nagyon nyomasztóak.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Egy Javier nevű férfi azt állítja, hogy időutazó, és videókkal próbálja bizonyítani, milyen szörnyűség vár az emberiségre 2027-ben – írja a DailyStar. A TikTokra feltöltött felvételeken azt mutatja meg, hogy hat évvel későbbre, azaz 2027-be utazott, amikor már kihalt az emberiség. Az épületek, autók elhagyatva állnak.

A férfi az első videóját február 13-án osztotta meg: éppen Valencia utcáin haladt, majd egy ruhaüzletbe is betért, ahol bár szintén minden a helyén volt, embereket sehol sem lehetett látni – írja a Metropol.

2027-ben lesz vége mindennek...
Fotó: Shutterstock

 

Javiert most már csaknem 1,2 millióan követik, ő pedig folyamatosan posztolja a videókat a „jövőből”. Bár sokan rajonganak érte, rengetegen lázadnak a videói ellen, ugyanis szélhámosnak tartják, és csak átveri az embereket.

Ezt egy egyszerű megfigyeléssel is alátámasztották: Javier állítása szerint 2027-ben kihalt az emberiség, de áram és stabil internetkapcsolat továbbra is rendelkezésére áll, hogy feltöltse a videókat.

A videóit ezen a linken lehet megnézni:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!