koronavírussal kezelik

2021.02.02. 16:45

Szomorú hír, kórházba került a Família Kft. legendás sztárja

Baranyi Lászlót egy hete kezelik az egyik klinikán. A színész januárban fertőződött meg.

Forrás: József Attila Színház

Aggasztó hír érkezett! Baranyi Lászlót, a Família Kft. legendás nagypapáját kórházba szállították – írja a Ripost.

Az acnews.hu arról számolt be, hogy Baranyi Lászlót már egy hete kórházban kezelik, miután január közepén elkapta a koronavírust.

A 93 éves művész január második hetében vette észre, valami nincs rendben. Tünetei miatt koronavírusra gyanakodott, miután felhívta háziorvosát, kiderült, nem tévedett, a tesztje pozitív eredményt mutatott. Karanténba kényszerült, azonban állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították.

„Az állapotom rosszabbodni kezdett, így amikor kihívtuk a mentőket, azonnal beszállítottak a kórházban, már több mint egy hete itt fekszem. Elkaptam a koronavírust, és elsődlegesen az a legfontosabb, hogy ezt legyőzzem.

Sajnos tüdőgyulladás lépett fel nálam, ezért vált elengedhetetlenné a kórházi kezelés. Szerencsére lázam jelenleg nincs, arra kérem az olvasókat, szorítsanak nekem, hogy mielőbb meggyógyuljak”

– nyilatkozta a színész, akinek sejtése is van, mi úton kaphatta el a vírust.

„Úgy hiszem, a pedikűrösnél kaphattam el. De nem akarom elkiabálni, már kezdek jobban lenni, kezdek kilábalni belőle.

Az eddigiekhez képest már jó a közérzetem, az étvágyam is sokkal jobb, és ami a legfontosabb, hogy itt, a Dél-Pesti Kórházban rendkívül jó kezekben vagyok.

Van egy szobatársam, akivel megpróbáljuk elütni az időt, hol meccseket hallgatunk, vagy beszélgetünk. Lábadozok!” – mondta Baranyi, akit sajnos a családja sem látogathat.

„Senki sem jöhet be a kórházba, így csak telefonon tudunk beszélni. Ma délelőtt hívott a feleségem, nagyon jó hírrel, ugyanis rajta is elvégezték a koronavírus-tesztet, de ő szerencsére negatív. Most a gyógyulásra koncentrálok, hogy mielőbb hazamehessek hozzá.„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!