túl van rajta

2021.02.09. 06:35

Ez igen! 93 évesen felgyógyult a koronavírusból a Família Kft. nagypapája

Baranyi László jelenleg még kórházban van, de kedden hazamehet.

Forrás: József Attila Színház

A 93 éves Baranyi László két hete kapta el a koronavírust. Az első héten még úgy tűnt, hogy a színész az otthonában is le tudja győzni a fertőzést, de aztán a felesége kénytelen volt kihívni a mentőket.

Baranyi jelenleg kórházban van. Szerencsére nem kellett lélegeztetőgépre kötni, elég volt az oxigénmaszk, de már azt is levették róla pár napja.

A Blikk szerint túl van a koronavírus-fertőzésen, két hét kórházi kezelés után kedden már otthon ebédelhet, meg is rendelte feleségétől a kedvencét.

„Hétvégén focimeccset néztünk a tévében, hétköznap pedig a szobatársam a szuper telefonjával zenei kívánságműsort adott nekem. Kicsit kedvenc voltam a kórházban...

Március 15-én egy ünnepségen Krúdy novellát adok majd elő, Eperjes Károly pedig megkínált egy filmszereppel, hogy ösztönözzön a felépülésre” – mesélte a színművész, akit még egy 50 évvel ezelőtti szerelme is felhívott aggódva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!