Bulvár, celeb

2017.12.06. 16:02

Fotók: A világ legszebb kékvérű emberei

A szépség relatív dolog. Persze, ha valaki királyi családba születik (vagy házasodik) akkor sokkal kritikusabb vele mindenki. Nézzük meg, hogy a különböző országok kiket tartanak a világ legszebb kékvérű embereinek – persze, nem csak külsejük alapján.

A szépség relatív dolog. Persze, ha valaki királyi családba születik (vagy házasodik) akkor sokkal kritikusabb vele mindenki. Nézzük meg, hogy a különböző országok kiket tartanak a világ legszebb kékvérű embereinek – persze, nem csak külsejük alapján.

Ránija jordán királyné: Leginkább filantróp, jótékonysági és kulturális tevénykeségéről ismert.

Diana walesi hercegné: „A szívek királynője” közismert volt jótékonykodásáról. 1997-ben veszítette életét egy autóbalesetben.

Mária dán királyi hercegné: 2008-ban az Év Asszonyának választotta egy dán lap. Mária a „nyereményét” jótékony célra adományozta el.

Masako japán koronahercegné: Először elutasította a lánykérést, mert ez azzal járt volna, hogy fel kell adnia diplomáciai karrierjét. Később mégis beadta a derekát.

Gayatri Devi, Dzsaipur utolsó királynője: Őt tartották a világ legszebb asszonyának. Divatikonná vált, emellett a politikában is aktív volt, ugyanúgy, mint a női jogok védelmében.

Fülöp görög herceg: A „legifjabb görög királyfi” jelenleg New Yorkban él és pénzügyi területen dolgozik.

Madeleine svéd hercegnő: A svéd király fiatalabbik lánya két gyermek édesanyja, éppen a harmadikat várják a férjével.

Andrea Casiraghi monacói herceg: Grace Kelly unokája számos nyelven beszél, odavan a sportokért és Swatch órákat gyűjt.

Grace Kelly monacói királyné: Az egykor híres színésznő királynéként rengeteg embert inspirált stílusával. Tragikus autóbalesetben vesztette életét.

Letizia spanyol királyné: Az egykori újságírónő királynéként elkötelezett híve a rák elleni harcnak. Emellett számos jótékonysági szervezetet támogat.

Ameerah szaud-arábiai hercegné: Bár a házassága már felbomlott, Ameerah még mindig közel áll a királyi családhoz és minden erejét latba vetve küzd a nők egyenjogúságáért.

Károly Fülöp svéd királyi herceg: A trónöröklési rendben jelenleg negyedik helyen álló herceg sportrajongó és nagyon szívesen rajzol.

Hamdan dubai koronaherceg: Leginkább az 5,7 millió Insta-követőjéről vált ismertté a nyugati-világban is. Emellett félig profi ejtőernyős, búvár és lóversenyző. Verseket is gyakran ír.

Katalin cambridge-i hercegné: Őt talán senkinek sem kell bemutatni. Jelenleg a legdivatosabb kékvérűnek tartják, de nagyon sokat jótékonykodik. Épp harmadik gyermekét várja.

Forrás: Brightside


[related-post post_id="3466911"]

[related-post post_id="3545170"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!