Bulvár, celeb

2017.04.23. 08:43

Fotók: 14 ember, élete legboldogabb napján

Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyiunknak volt már olyan napja, amikor minden összejött, amit szerettünk volna. Ez lehet egy esküvő, egy gyermek születése, vagy éppen valami más dolog, ami okot adott az örömre.

Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyiunknak volt már olyan napja, amikor minden összejött, amit szerettünk volna. Ez lehet egy esküvő, egy gyermek születése, vagy éppen valami más dolog, ami okot adott az örömre.

A srác és a barátnője a foglalás során az első osztályra kerültek.

Egy 99 éves dán néni kívánsága az volt, hogy tartóztassák le a rendőrök, megtették. Két egész percre.

Amanda és Todd már házasok és az első gyermeküket várják. az eljegyzésük életük legszebb napja. Többen szkeptikusan tekintettek a párra, mivel Todd nem tud járni és kerekesszékkel közlekedik.

Ez a nő 2 év álláskeresés után munkát talált magának.

A Spiderman képregény rajongó kisfiú egy autóbaleset miatt kórházba került, az egyik szerző meglepte egy jó adag képregénnyel.

Audreynek különleges kívánsága volt a 3. születésnapjára. Azt szerette volna, hogy a partiján minden széklet formájú legyen, hát így történt.

Jose Antonio hajléktalanként tengette mindennapjait már 25 éve, amikor egy szépségszalon tulajdonosa felfigyelt rá és kezelésbe vette, hogy könnyebb legyen munkát találnia.

A vak fiú életében először fog macskát.

A baba, aki mindig boldog, amikor látja az édesanyját.

Joe McGrath extrán szerencsés: egy csapat idegen felajánlotta neki, hogy teljesen ingyen nyaraljon velük Spanyolországban, mert az egyik barátjuk az utolsó pillanatban lemondta. Joe először habozott, majd igent mondott az ajánlatra és nem bánta meg.

A színvak férfi egy különleges szemüveg segítségével először látja a színeket.

Az ifjú pár teljesen véletlenül találkozott Tom Hankssel.

A 93 éves Evelyn először tapasztalja meg a virtuális valóságot.

A baba boldog, hogy megszületett. És a szülei is.


Boldog embernek tartja magát? Elárulunk néhány gyakorlati tanácsot, amelyek használatával boldogabb lehet az élete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!