Bulvár, celeb

2016.11.13. 08:25

Több mint 400 lakást és 1260 autót ajándékozott embereinek egy főnök

India - A gyémántbirodalom vezetője igazán tudja, hogyan inspirálja az alkalmazottjait. 

India - A gyémántbirodalom vezetője igazán tudja, hogyan inspirálja az alkalmazottjait. Úgy gondolja, hogy a jó főnökök kihaltak? Akkor nem ismeri Savji Dholakiát, aki egy indiai gyémántvállalat tulajdonosa. A férfi nem csak a billiós fizetéséről, hanem nagylelkűségéről is híres, és nem is akárhogyan ösztönzi a munkásait.

A gyémántbirodalom feje az elmúlt időszakban ékszerekkel, autóval és lakással jutalmazta munkásait, méghozzá több száz embert. És mindez nem egyszeri alkalom volt, a korábbi években a vezető összesen 460 lakást és 1260 autót adott embereinek ajándékba.

A cégvezetőnek viszont az a terve, hogy öt éven belül minden alkalmazottjának ad lakást és autót, akik a cégért tettek valamit. A jutalmakat a Diwali hindu fesztiválon adták át, a munkások pedig bizonyára évekig emlékezni fognak arra a napra.


Utazó fotós örökíti meg, hogyan reagálnak a nők, ha gyönyörűnek nevezi őket

Mehmet Genç egy török utazó fotográfus, aki útja során különleges fényképeket készít. Egyszerűen annyit mond az embereknek, hogy "gyönyörű vagy", majd lefényképezi őket. Az eredmény pedig varázslatos.

 

Megható: A folyóból akart embert menteni egy elefánt

Thaiföld - Az állat rögtön a víz felé vette az irányt, amikor látta, baj van.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!