Bulvár, celeb

2015.09.15. 10:10

Schwarzenegger veszi át Trump valóságshowját az NBC-n

Washington, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) - Arnold Schwarzenegger filmszínész, volt kaliforniai kormányzó veszi át a "vezérigazgató" szerepét az amerikai elnökválasztási versenybe beszállt Donald Trumptól a Celebrity Apprentice (a.m.: celebtanonc) című valóságshowban - jelentette be hétfőn az amerikai NBC televízió.

Washington, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) - Arnold Schwarzenegger filmszínész, volt kaliforniai kormányzó veszi át a "vezérigazgató" szerepét az amerikai elnökválasztási versenybe beszállt Donald Trumptól a Celebrity Apprentice (a.m.: celebtanonc) című valóságshowban - jelentette be hétfőn az amerikai NBC televízió.A műsor a 2016-2017-es szezonban tér majd vissza a képernyőre.

Schwarzenegger közleményben fejezte ki örömét, hogy tapasztalatával hozzájárulhat az üzleti élet és a csapatmunka kihívásait és sikereit bemutató, egyben sokmilliós adománygyűjtő műsor sikeréhez.

Az NBC júniusban szakította meg kapcsolatait Trumppal, miután a milliárdos bejelentette, hogy beszáll a Fehér Házért folytatott versengésbe, és nagy vihart kiváltó megjegyzéseket tett a mexikói bevándorlókra. Az elnökjelölt-aspiráns pénteken rendezte jogi vitáját az NBC-vel, és felvásárolta a televíziótól a Miss Universe szépségverseny tulajdonjogának második felét is. Donald Trump már aznap este vendége volt az immár Jimmy Fallon vezetette The Tonight Shownak.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!