Bulvár, celeb

2015.08.25. 14:13

Videó: A koporsóban támadt fel egy 16 éves lány

A család bezúzta a sírt, amikor meghallották a 16 éves Neysi Perez segélykiáltását. Sajnos nem sikerült őt időben kimenteni, a lány meghalt.

A család bezúzta a sírt, amikor meghallották a 16 éves Neysi Perez segélykiáltását. Sajnos nem sikerült őt időben kimenteni, a lány meghalt. Egy nappal a temetés után a lány férje hallotta meg, amint szerelme a koporsó fedelét üti és segítségért kiált. A családtagok elkezdték szétbontani a sírt, de sajnos nem voltak elég gyorsak, amikor végre kiszabadították Neysi-t, már nem lélegzett. Kórházba szállították, de már az orvosok sem tudtak rajta segíteni, így visszaszállították a temetőbe, ahol ugyanabba a sírba visszatemették.

A mentésről egy rövid videó is készült:

A Hondurasban élő lány 3 hónapos terhes volt, amikor egyik felébredt, ki akart menni a mosdóba, de összeesett. Úgy vélik, pánikrohamot kapott, mert kintről lövéseket hallott. Mivel habzott a szája, a vallásos család a helyi papot hívta fel először, hogy végezzen rajta ördögűzést. Egy idő után azonban leállt a légzése és a kórházba rohantak vele, ahol az orvosok 3 órával később halottnak nyilvánították. A lányt a menyasszonyi ruhájában temették el.

Doctors believe Ms Perez (above) may have suffered a severe panic attack which could have temporarily stopped her heart activity. Her mother blames medics for being too quick to sign her death certificate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!