Bulvár, celeb

2015.04.12. 18:56

Fotók: Hisztérikus állapotban törte össze a díszletet a Shygys egyik rajongója

Budapest - A 20 éves fiatalember annyira megörült, hogy kedvencei megint együtt zenélnek, hogy őrült táncba kezdett, amit a színpadi bútorok bántak.

Budapest - A 20 éves fiatalember annyira megörült, hogy kedvencei megint együtt zenélnek, hogy őrült táncba kezdett, amit a színpadi bútorok bántak.

A Shygys zenekar 15 év után újból összeállt, immár csak 3 taggal, de annál lelkesebben. A régi slágereket leporolták és már készülnek az új lemezre. A visszatérésük olyan nagyot szólt, hogy minden show műsorba meghívást kaptak, de először Orosz György humorista invitálását fogadták el. A felkérésre azonnal igent mondtak, bár félve várták mi vár rájuk, hiszen az Orosz Rulett színpadi stand up showban rendesen kapnak a celebek, főleg hideget... A Shyguys mindenre fel volt készülve, hiszen tudták, hogy Orosz György és csapata hétről-hétre savzza Berki Krisztiánt, Molnár Anikót és MC Hawert.

A fiúk meglepetés vendégként léptek a színpadra, ami egyébként Orosz titkos akciója volt, sem a közönség, sem a vendégek, de még stáb nagy része sem tudott róla, hogy érkezik a fiú zenekar. Miután berobbantak a színpadra fekete bőrnadrágban és szűk fehér ingben és elénekelték a „Nem a Te hibád” című dalt, a humorista megsorozta poénokkal a tagokat, amit a fiúk hősiesen álltak. Ezekre a piszkálódásokra fel volt készülve a zenekar, de ami ezután jött arra nem. A színpadra egy 20 éves fiatalember lépett, aki azt állította, hogy az együttes legnagyobb rajongója és szeretné a színpadról végignézni az utolsó dalt, amit előadnak. A túlsúlyos fiúcska szintén szűk fehér ingben érkezett és tapssal kísérte végig a finálét. A dal végére annyira bepörgött a fiatal rajongó, hogy őrült táncba kezdett és a nagy lendületben elesett a színpadon, ripityára törve egy asztalt is. A Shygys és Orosz György döbbenten nézett egymásra, a közönség soraiban feszült csend alakult ki, majd amikor a fiatalember feltápászkodott és kiszaladt a színpadról óriási nevetés tört ki és hatalmas taps mellett a zenekar is elhagyta a színpadot. „Fiúk ne lepődjetek meg, ha a haknikon hasonló dolgokkal találkoztok, eltelt 15 év, a közönség is megváltozott.” Zárta az estet Orosz György.

- Kállai Kriszta, művészeti menedzser, KO MEDIA STUDIO Humortársulat -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!