Bulvár, celeb

2015.04.29. 15:37

Bemutatkoztak az új Victoria s Secret angyalok

A márka épp most igazolt 10 friss angyalkát a csapatba, ezzel már majdnem megvalósítják a földre szállt mennyországot. Az újak között van Taylor Swift legjobb barátnője is.

A márka épp most igazolt 10 friss angyalkát a csapatba, ezzel már majdnem megvalósítják a földre szállt mennyországot. Az újak között van Taylor Swift legjobb barátnője is. Nem kis nevekhez kell az újoncoknak felnőniük: Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo és Candice Swanepoel már nagyon sokszor bizonyították szépségüket és színpadi rátermettségüket. Mostantól ők is az angyalok csapatát erősítik: Kate Grigorieva (Oroszország), Taylor Hill (Colorado), Elsa Hosk (Svédország), Martha Hunt (Észak-Karolina), Jac Jagaciak (Lengyelország), Stella Maxwell (Egyesült Királyság), Lais Ribeiro (Brazília), Sara Sampaio (Portugália), Romee Strijd (Hollandia), Jasmine Tookes (Kalifornia). Látható, hogy szinte az egész világot próbálták lefedni a friss igazolásokkal, magyar szépség egyelőre nem került a kezdő csapatba. Fotók a galériában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!