Bulvár, celeb

2014.12.03. 14:26

Fotók: Heidi Klum 41 évesen is jól néz ki

Talán már nem egy Victoria s Secret modell, de azért sokkal kevésbé látszik rajta az idő múlása, mint egy átlagemberen. 41 évesen is bevállalta, hogy egy szál bugyiban fotózzák.

Talán már nem egy Victoria s Secret modell, de azért sokkal kevésbé látszik rajta az idő múlása, mint egy átlagemberen. 41 évesen is bevállalta, hogy egy szál bugyiban fotózzák.A német szépség egy új fehérneműmárkát készül piacra dobni, a HK Intimates-t. És hát ki lehetne jobb reklámarc, mint ő maga. A kampányról máris kiszivárgott egy két fotó (nem biztos, hogy véletlenül!). A négygyermekes anyuka fantasztikusan fest a fotókon, ennyi idősen is simán ledobta a ruhát és csak egy bugyiban pózol a kamera előtt. Heidi egyébként 13 éven át volt a híres Victoria s Secret angyala, így magabiztosan mozgott a fotózáson és ő bizony tudja, mitől szép egy fehérnemű.

Itt vannak a fotók:

Collaboration: Heidi worked with her longtime collaborator, Rankin, on the shoot 

Doing what she does best: In this behind the scenes shot, Heidi shows exactly why she became one of the world s top models 

Still got it: She may no longer be a Victoria s Secret Angel but Heidi definitely still has what it takes

Simply sensational: Heidi Klum posed topless for a racy campaign to advertise her new lingerie brand HK Intimates 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!