Bulvár, celeb

2014.11.09. 14:36

Szombat esti buli X-faktor módra

Nélkülözhetetlen bulizenékkel és a már megszokott, rendkívül kínos Istenes Bence felvezetővel tette szebbé mindenki estéjét az X-faktor.

Nélkülözhetetlen bulizenékkel és a már megszokott, rendkívül kínos Istenes Bence felvezetővel tette szebbé mindenki estéjét az X-faktor. November 8-án teljesen felesleges volt bármilyen partiba elmenni, hiszen elég volt otthon a hangerőt felcsavarni, az X-faktor színpadán csak úgy ontották magukból a bulislágereket. Nem kevés pénzt spóroltak meg ezzel a magyar nézőközönségnek. Már látszik, hogy az idei szezon a feldolgozásokról szól, egy kezünkön meg tudnánk számolni, hogy hány dalból adták elő az eredeti, rádiókból is jól ismert verziót. Talán ezzel próbálja meg az RTL Klub kivédeni azokat a vádakat, miszerint egy nagy karaoke show az egész.

Bulitéma ellenére, a műsor végére megint megérkezett a dráma, amikor ugyanazon mentor két versenyzője csap össze. Ezúttal Alföldi Róbertnek kellett könnyes szemmel választania. Borbély Richárd előadásába Tóth Gabi kicsit belepirult, de megtanulta, hogy uralkodnia kell magán, mert a bulvárlapok rögtön lecsapnak rá. A Spoon nevű csapata most egyébként egész jó volt, de azért egy mondatot már összerakhatnának ennyi adás után. Csoda, hogy a dalszöveg megy nekik.  A 15 éves Tóth Andi valamilyen piálásról szólta el magát, de ő legalább beszélt.

Az értékeléskor minden elfogultság nélkül beszéltek a mentorok, fantasztikus bulit és brutális erősségű versenyről beszélek. A névsorolvasásnál még Bence is bevallotta, hogy libabőrös. Végül csak Szabó Richárd és Borbély Richárd neve maradt ki, nekik kellett párbajozni. Mindketten Alföldi Róbert mentoráltjai. A főnök a helyzettel nem igazán tudott mit kezdeni, odalökött egy-két klisét az énekeseknek, akik ettől inkább csak idegesebbek lettek. A végítéletet Little G mondta ki, Szabó Richárd távozott a műsorból.

Jövő héten nemcsere lesz, a fiúk női, a nők férfi dalokat fognak előadni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!