Bulvár, celeb

2012.12.02. 15:29

Az X-Faktor ötödik helyezettje: Stone

Ezúttal háromszor is színpadra álltak a versenyzők: két-két egyéni produkcióval és egy közös dallal. Wolf Kati is visszatért az X-Faktor színpadára. Egy férfias párbaj után a mentorok döntöttek, és Stone-t küldték haza.

Ezúttal háromszor is színpadra álltak a versenyzők: két-két egyéni produkcióval és egy közös dallal. Wolf Kati is visszatért az X-Faktor színpadára. Egy férfias párbaj után a mentorok döntöttek, és Stone-t küldték haza.

A nyolcadik élő show-t Oláh Gergő indította Bruno Mars és Cee Lo Green slágerével, a The Other Side-dal. A vastaps közben Feró próbált megszólalni, kérte a fiút, menjenek el együtt egy buliba. Keresztes Ildikónak nem tetszett, szerinte erőlködött Gergő, Malek Miki is ezen a véleményen volt. Geszti a mentoráltja energiáját szereti a legjobban, és hogy mindig friss slágerrel érkezik. Gergő elárulta, a torka be van gyulladva, de ez nem kifogás, tényleg erőlködött egy kicsit, de jó volt neki elsőként énekelni.


 


Másodikként egy igazán nagy játékos következett, Csobot Adél. Ezt a dalt eredetileg Toldy Mária, Malek Miklós édesanyja énekelte. „A régi lányok úgy tudnak főzni, mint az anyjuk, a maiak úgy tudnak inni, mint az apjuk.” Mondta Geszti, aki hozzátette, hogy tetszetős volt, és jól állt neki a dal, de olykor kicsit sok volt neki. Keresztes Ildikó szerint ügyesen megoldotta, olyan, mint egy díva reinkarnációja. Malek Miki elárulta, édesanyja is nézte otthonról, és biztosan nagyon tetszett neki. Feró is csak dicsérte Adélt, aki szavakat sem talált, örült, hogy elénekelhette.



Adél után az igazi rekorder, Stone lépett színpadra, aki már háromszor győzött párbajban, így idén eddig ő énekelt a legtöbbször az X-Faktor színpadán. Charlie Mindenki valakié című slágerét adta elő. Miklós szerint jó volt a dalválasztás, majd megjegyezte, hogy míg más versenyzők komplett koreográfiát tanulnak, Stone csak jobbra-balra lépegetett. Feró egyszerűen szereti. Gesztinek tetszik, hogy az önértékelése rendben van, az viszont nem, hogy a kereteiből nem lép ki. Ildikó szerint ebben a dalban pont annyi volt, amennyit megcsinált Stone.



Szabó Dávid Ricky Martin Livin’ La Vida Loca című slágerével pörgette fel a bulit. Feró azt gondolja, nagyon a színpadra teremtetett Dávid, de a refrének nem voltak rendben. Ildikónak a nőszédítő szerepkör nagyon tetszik, de a hangok tényleg nem voltak rendben. Miki szerint jól sikerült a produkció. Geszti szerint jó erős, paprikás volt, és úgy néz ki, mint egy félisten. Szabó Dávid elárulta, Keresztes Ildikó sokat segített neki abban, hogy elengedje magát a színpadon.



Antal Timi azt már megmutatta, hogy kincs van a torkában, most a szívét is kitárta, miközben a Csík zenekar dalát énekelte. Geszti szerint érdekes, szép, tiszta és fényes volt. Keresztes Ildikó szerint Timi szájából hallva megtelt tartalommal ez a népdal, de hiányolta a szenvedélyt. Feró szerint nagy bátorság volt ilyen dalt hozni az X-Faktor színpadára, de nagyon jól tette, mert nagyon jól állt neki. Malek Miki szerint ugyanúgy megérintette minden ember szívét, mint egy nagy slágerrel.



Dés László és Bereményi Géza csodálatos dalát, a Nagy utazást énekelte a második fordulóban Oláh Gergő, aki ezzel eddigi produkcióira feltette a koronát. Keresztes Ildikó azt kívánja, mindenki így énekeljen, nagyon megérintette. Feró bizonytalanságokat érzett az elején, de a végére nagyon elkapta a szívét. Miki szerint az eleje nagyon darabokra esett, de kinyílt, mikor improvizált, az nagyon tetszett neki. Geszti elmondta, a dal eleje direkt volt leültetve, hogy aztán feljöjjön, és ez nagyon is sikerült. Oláh Gergő szemébe könnyek szöktek, mikor Ördög Nórával arról beszéltek, közmunkásból mivé cseperedett az X-Faktor alatt.



Kylie Minogue Loco-motion című slágerét hallhattuk Csobot Adéltől, akinek ismérve, hogy minden pillanatban képes lekötni a közönség figyelmét. Feró nemcsak Adélt, Mikit is megdícsérte, mert nagyon szerethető volt ebben a dalban. Ildikó kicsit unatkozott néhány résznél. Geszti szerint ez már nem elég, hiányzik neki valami tartalom. Miki ezzel vitatkozott, és ő biztos benne, az Isten Adélt jókedvében teremtette.



Stone a buli után megmutatta érzelmes oldalát is, mikor a Scorpions Send me an angel című slágerét énekelte. Gesztinek az eleje tetszett, a többi darabos volt, mert Stone nincs jóban az angol nyelvvel. Keresztes Ildikó elmondta, hogy Stone valóban nem tud angolul, de ezért ne bántsa. Malek Miki várta a robbanást, de nem kapott.



Beyonce Crazy in love-ja megbolondítva kicsit Gnarls Barkley Crazy-jével – ezzel robbantotta fel a házat Antal Timi, aki bebizonyította, hogy egy igazi nagy koncerten is megállná a helyét. Malek Miki állva tapsolt, Ildikó alig bírt megszólalni a közönség éljenzésétől. Ildikónak egyáltalán nem tetszett a dal közepéig az, amit csinált Timi, de onnan elkezdett megszületni az az Antal Timi, akit ő szeret. Feró nem értett ezzel egyet, szerinte nagyon szépen fel volt építve, és végig bulizott. Geszti Ildivel értett egyet, nem volt szinkronban az elején a dallal, de a vége jó volt. Miki csak azt látta, hogy bejött egy profi, annak ellenére, hogy két hónapja csinálja.



A második kört Szabó Dávid Demjén Ferenc Hogyan tudnék élni nélküled című számával zárta. Mikinek nagyon tetszett, sallangmentes és popsztáros volt. Ildikónak voltak problémái vele, pedig ő a legnagyobb rajongója. Feró élvezte a dalt, Geszti nem értett egyet Ildikóval. Szerette, hogy szerény maradt, de közben erőteljes is.



A produkciók után Ördög Nóra bejelentette a jó hírt: idén is lesz X-Faktor nap! December 16-án egy barátságos, remek hangulatú, kilenc órás monstre műsorfolyam végén derül majd ki, hogy ki nyeri meg az idei X-Faktort. Kora délutántól a finálé kezdetéig szóba kerül majd minden az RTL Klubon, ami az idei verseny kapcsán fontos és érdekes. A két műsorvezető Király L. Norbi és Istenes Bence lesz.



Az öt döntős utoljára együtt Kökény Attila és Bencsik Tamara dalával lépett a színpadra, és szívük szerint megállították volna az időt. De ez csak pár percre sikerült, mikor Wolf Kati extra produkciójával és ruhakölteményével kápráztatta a közönséget. Ő is azok közé tartozik, akiknek az X-Faktor megváltoztatta az életét. Az énekesnő két éve a hetedik élő show-ban búcsúzott a műsortól. Akkor talán gondolni sem mert rá, hogy egyszer egy nyolcadik élő show-ban is szerepe lesz, pláne nem extra fellépőként.



A műsor végén kiderült, kik azok, akik továbbjutnak a kilencedik élő show-ba, ők Csobot Adél, Antal Timi, és Oláh Gergő voltak, így Stone-nak és Szabó Dávidnak kellett párbajoznia. Keresztes Ildikó kezdte az értékelést, állítja, ő a legnagyobb rajongója Dávidnak, és az összes bulijára bérletet fog váltani, de ő dolgozott együtt Stone-nal, tiszteli a szorgalmát, így Dávidot küldte haza elcsukló hangon. Geszti Péter azt gondolja, Stone a saját X-Faktorát már megnyerte, és hogy tőle már nem várhat többet, ezért neki kell hazamennie. Feró kijelentette, utálja ezt a részét a műsornak, ezért nem kertelt sokat, Stone-t küldte haza. Miklós szerint ez egy nagyon szép párbaj volt, Stone szerinte nagyon szerencsés, hogy idáig eljutott, végül őt küldte haza.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!