Bulvár, celeb

2012.11.11. 17:38

Nagy Feróé volt az utolsó szó

Az ötödik élő show-ban a mentorok egyetértettek abban, hogy sokkal erősebb produkciókat láthatott a közönség a versenyzőktől, így mind a döntés, mind a búcsú sokkal nagyobb fejtörést okozott. Stone és Fehér Zoli párbaja után a mentorok döntöttek.

Az ötödik élő show-ban a mentorok egyetértettek abban, hogy sokkal erősebb produkciókat láthatott a közönség a versenyzőktől, így mind a döntés, mind a búcsú sokkal nagyobb fejtörést okozott. Stone és Fehér Zoli párbaja után a mentorok döntöttek.Az X-Faktor ötödik élő show-jában már csak 8 versenyző maradt versenyben. A múlt héten Stone párbajdalával erősebbnek bizonyult, így Lass Beának kellett búcsút vennie a műsortól. A még versenyben lévő döntősök közül Önök dönthetik el, ki párbajozzon, és azt is, ki essen ki a versenyből. A szavazáshoz szükséges információkat ITT találják!

Keresztes Ildiék múlt héten talán az X-Faktor történetének egyik legnagyobb drámáját élték át. A mentor kicsit hajótöröttként éli meg, de folytatja a versenyt, két versenyzőjére koncentrál. Péter az 5. élő show-ra dicsérni jött, nem temetni, Miki is pozitív hangulatban érkezett a stúdióba, Ferónak pedig bár már csak egy versenyzője maradt, de állítja, ő a legjobb mind közül.

A nyitány most Szabó Dávidé, aki Alexander Rybak Fairytale című dalát adta elő. Keresztes Ildit teljesen levette a lábáról a fiú, táncával is elvarázsolta, és Feró szerint telitalálat volt a dalválasztás, még sms-t is küldene Dávidnak. Mikit lenyűgözte, hogy újdonságot láthatott, Péter szerint azt csinálta, amihez ért: igazi show-t varázsolt a színpadra.

Dávid után Zámbó Krisztián következett Bon Jovi dalával, a Keep the faith cíművel. Feró úgy érzi, Krisztián visszatért arra az útra, hogy megmutassa, ő igazán jó, és energikus volt, és úgy odavágott, ahogy azt kell. Péter szerint figyeljen kicsit jobban a pontos éneklésre.

Csobot Adél lépett harmadikként a színpadra, a The Bangles Eternal Flame című slágerét énekelte. A lány mindig személyiségével tesz hozzá a dalhoz Geszti Péter szerint, és bár nem volt minden hang a helyén, Péter mégis szívesen lebegett együtt a lánnyal, hiszen most egy teljesen új stílust mutatott meg. Ildit sem zavarták a hangok, mert az újdonság nagyobb erővel hatott rá, Feró pedig újra szeretné látni a régi, csintalan kis bolondot a színpadon.

A reklám után Keresztes Ildi mentoráltja következett. Stone a múlt héten igen közel került a kieséshez, párbajoznia kellett, de a nehéz percek után újult erővel, a Vágtass velem! című P.Box dallal robbant be a színpadra. A mentoroknak tetszik Stone hitelessége, Miknek szimpatikus, hogy az énekes nem akar másnak látszani, mint ami ő maga. Feró szerint egyszerűen hozza vissza a rock hangulatát. Ildi úgy érzi, a mai fiatalok is megtapasztalhatták, hogyan is szóltak anno a nagy rockzenék.

Antal Timi Kelly Clarkson dalát, a Behind the hazel eyes-t dolgozta fel. Ildi kicsit mesterkéltnek érezte a szenvedélyt, de Feró szerint tele volt érzéssel a produkció, Pétert kicsit zavarja, hogy hiányzott a lányból a már tőle megszokott harmónia, kéri, hogy Miki adjon neki egy kicsit „puhább” dalt, hogy jobban érvényesülhessen. Malek Miki igazi világsztárnak nevezte Timit, és úgy érzi, lassan biztonsági övre lesz szüksége, nehogy kiragadja őt a székből a lányból áradó energia.

Az újdonsült férj, Fehér Zoli Rácz Gergő szerzeményét, a Bennünk a világ!-ot énekelte. A fiút irigykedve nézte Feró, Ildi eddig úgy érezte, csak a szomorú dalok állank jól Zolinak, most meglepte, hogy új oldalát is megismerhette. Miki nem ért egyet mentortársaival, nem érezte, hogy őszintén átadja érzelmeit a fiú, szerinte többet is tud ennél mutatni.

Oláh Gergő a múlt héten előadásával felrobbantotta a házat, most egy lágyabb dallal, a Too close-zal (Alex Clare) állt a közönség elé. Malek Miki alig jutott szóhoz a közönség ovációjától, de örült annak, hogy most csak Gergőre tudott koncentrálni, mert nem volt tánc, ami elvonta volna a figyelmet a fiú hangjáról. Ildi megdicsérte a fiú egyszerűségét, mert igazán őszintén adta elő a dalt. Feró és Geszti Péter is szereti a fiúból áradó tiszteletet a zene iránt.

Az ötödik élső show utolsó fellépőjeként a Like birtokolhatta a színpadot. A lánybanda az Ez az a perc című dalt énekelte el, amelyet előzőleg Kocsis Tibor és Janicsák Veca előadásában ismerhetett meg a közönség. Péter látja, hogy a három lány szeret együtt énekelni, és ez érezhető a produkciójukon is. Miki szerint kicsit döcögősen indult a dal, de a végére összeszedték magukat. Ildi úgy érzi, a lányok most kezdenek igazán összeérni.

A 2011-es X-Faktor legjobb női előadója visszatért a műsorba: az extra produkcióban Muri Enikő első önálló albumáról, az Enciklopédiáról mutatta be az Amikor minden összedől című szerzeményt. Enikőre nemsokára új kihívás vár: az Operettszínházban megkapta a Ghost című musical női főszerepét.

Az eredményhirdetés előtt a mentorok értékelték az estét. Geszti Péter szerint, mivel sokkal jobb produkciókat láttak, a búcsúzás is sokkal fájdalmasabb. Nagy Feró és Keresztes Ildi is úgy érzi, ők és a versenyzők is mindent megtettek, már a nézőkön múlik, hogyan tovább. A pozitív erők uralkodtak a stúdióban, Miki jó hangulata a verseny végére is megmaradt.

Végül Ördög Nóra kihirdette az eredményt: Szabó Dávid, Zámbó Krisztián, Oláh Gergő, Csobot Adél, Antal Timi és Like a 6. élő show-ba jutott, tehát Stone-nak és Fehér Zolinak kellett párbajozni.

A párbaj után a mentorok döntöttek, Nagy Feró mondta ki a végső szót. A mentor kis habozás után Fehér Zolit küldte haza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!