Bulvár, celeb

2012.05.15. 12:52

Így öregedett meg Goldie Hawn

A magyar származású szépséges színésznő felett eljárt az idő, plasztikázott arca megereszkedett és pocakot növesztett.

A magyar származású szépséges színésznő felett eljárt az idő, plasztikázott arca megereszkedett és pocakot növesztett. 

Jesszus elég rosszul néz ki Goldie Hawn, rémlett fel bennünk, amikor megláttuk a képeket, amiket a napokban Santa Monicaban készítettek az Oscar-díjas színésznőről, amint sportos ruhában, melltartó nélkül, napi egészségügyi sétát tett. Bőre megereszkedett, ami plasztikázott arcán a legszembetűnöbb és feszes pocakot növesztett.

 

A hollywoodi kasszasikerekben szereplő szőke Goldie magyar származású anyától született Washingtonban, s gyakorlatilag 3 éves éves korától, amikor elkezdett balettozni hírnévre nevelték; 11 korában kezdte a Diótörő balettben karrierjét, már akkor profiként. Egy ideig hivatásos táncosként élt, mellette színészetet tanult. Tánccal szerzett alakjának köszönheti, hogy mikor feltűnt a filmvásznon hamar szexszimbólum lett. 1968-ban kapta meg első filmszerepét, majd egy évvel később a Kaktusz virágában nyújtott teljesítményéért Oscar-díjat kapott. Jelenlegi - és egyben harmadik férje - Kurt Russell akivel 1983-ban házasodtak össze. 2002 óta nem vállal szerepet filmben, legutóbbi alakításáért az Örök lányokban kapta meg harmadik Golden Globját, jelenleg írással próbálkozik, 2005-ben jelent meg önéletrajzi ihletésű könyve.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!