Bulvár, celeb

2012.04.23. 09:29

Kasza Tibi levetkőztette Sarka Katát

  Topmodellek is megirigyelhetik Sarka Kata alakját. Fotósa, Kasza Tibor állítja: alig kellett utómunkát végezni az új képeken. A felvételek Hajdú Péternek is tetszenek.

 

Topmodellek is megirigyelhetik Sarka Kata alakját. Fotósa, Kasza Tibor állítja: alig kellett utómunkát végezni az új képeken. A felvételek Hajdú Péternek is tetszenek.Két szülés után is tökéletes Sarka Kata alakja, ezt bizonyítja az a fotósorozat, amelyet Kasza Tibor készített róla, és amit elsőként a Bors olvasói láthatnak. A képek visszafogottan erotikusak, nem láttatnak sokat, de annál többet sejtetnek.

– Már vagy két hónapja megbeszéltük, hogy Tibi készít rólam pár képet, aztán vagy ő nem ért rá, vagy én, de most végre összejött! – nevetett Kata, akit természetesen arról is megkérdeztünk, mennyire volt zavarban, amikor megvált egy-két ruhaneműjétől a műteremben, a kamera előtt. – Őszintén? Semennyire, hiszen ennél „durvább” fotók is születtek már rólam annak idején... Szerettem volna, ha most is készül rólam egy jó képanyag, és tudtam, hogy Tibire rábízhatom magam – mondta a kétgyermekes anyuka, aki azt is elárulta, nem csak ő volt elégedett Kasza Tibi munkájával, férjének, Hajdú Péternek is nagyon tetszik a fotósorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!