Bulvár, celeb

2012.04.19. 15:13

Furcsa aktképeken Linda Evangelista

A fotókon a szupermodell egy átmulatott álarcosbál után veti le ruháit...

A fotókon a szupermodell egy átmulatott álarcosbál után veti le ruháit...

A szupermodell a Love magazinnak állt modellt. Nem mondható, hogy szokványos képeken szerepel, de azt is csak egy ennyirre vonzó nő engedheti meg, hogy egy átmulatott álarcosbál után elkenődött rúzzsal fotózzák le. Vagyis, mintha átmulatott volna egy álarcosbált... A lestrapáltan bemutatott Linda a jelmezét veszi le, sminkje már elfolyt, arca nyúzott, a tündöklés már tovatűnt. De a modell még így is elragadó és megvillantja meztelen testfelületeit is.

Az olasz felmenőkkel rendelkező Kanadában élő 47 éves Linda neve olyanokkal együtt emlegethető, mint Claudia Schiffer, Cindy Crawford és Naomi Campbell, akikkel együtt a 90-es évek elején sztárként tündököltek a kifutókon, s akit divat- és sítlusikonként emlegetnek a mai napig. Öt férj, illetve élettársi kapcsolat utá n2006-ban született meg gyermeke, egy meg nem nevezett apától, akiről később kiderült, hogy a milliárdos francia François-Henri Pinault, Salma Hayek férje volt.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!