Bulvár, celeb

2012.03.24. 18:00

Shia LaBeouf igazi rossz fiú

A Transformers filmek sztárja és Indiana professzor utódjaként pózoló Shia többször keveredett már verekedésbe.

A Transformers filmek sztárja és Indiana professzor utódjaként pózoló Shia többször keveredett már verekedésbe.  

A rossz nyelvek szerint LaBeouf bűnlajstroma vetekszik filmográfiai önéletrajzával, balhézik, bunyózik és nem egyszer hajtott már rá foglalt nőre sem. Ennek ellenére valahogy mégis az egyik legőszintébb hollywoodi üdvöskének tartják számon.

 

Egy bárban ülök, próbálok jól ellenni a haverjaimmal – meséli a Details magazinnak – majd egy arc a semmiből megjelenik, hogy szeretne egy közös fényképet velem. Nemet mondok – folytatja azt a februári esetet kommentálva, amikor egy étteremben keveredett verekedésbe. A tag nem adja fel, odaráncigálta a barátnőjét és mosolyogva mondja, hogy neki készülne a kép.

 

Arra gondoltam biztos nem hallotta az előbb a válaszom, így tehát elmagyaráztam neki, hogy nem vagyok valami jó hangulatomban és szeretnék a haverjaimmal lenni. Ha nem muszáj, kihagynám a fotózást – meséli, majd hozzáteszi: – Szeretnék olyan higgadt és diplomatikus lenni, mint mondjuk George Clooney. Egyszerűen nincs meg hozzá a belső békém, a lelkem rongamérője ki van akadva. És amikor eléri a forráspontot, előtör belőlem az őszinteség.

 

Miért olyan nagy baj az, ha nem szeretnék fényképezkedni? Most emiatt seggfej lennék? Vagy az lenne a nagyobb bunkóság, ha hazug módon odaállnék a srác mellé és bájvigyorognék a kamerába? Ezek azok a kérdések, amik engem még foglalkoztatnak, de mondjuk Clooneyt már nem. Neki ez jön rutinból – nyilatkozta a színész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!