Bulvár, celeb

2012.03.18. 16:08

Milliókat érhet Seherezádé beteg melle

Budapest - Súlyos milliókat tehet zsebre VV Seherezádé, ha melle miatt bepereli a hibás implantátumokról őt nem tájékoztató klinikát. A valósághős retteg a műtéttől, ami elkerülhetetlen.

Budapest - Súlyos milliókat tehet zsebre VV Seherezádé, ha melle miatt bepereli a hibás implantátumokról őt nem tájékoztató klinikát. A valósághős retteg a műtéttől, ami elkerülhetetlen.

Tavaly nyáron kezdődött VV Seherezádé kálváriája. A szőke híresség akkor arra lett figyelmes, hogy begyulladtak a keblei, olyannyira, hogy alig tudott mozogni. Egyik melle akkor meg is duzzadt, nagyobb lett a másiknál, ami miatt természetesen megijedt. Felhívta az implantátumokat beültető orvost, aki azt mondta neki, hogy biztosan a napozást vitte túlzásba.

– Szőke nő módjára el is hittem. Aztán a villában is iszonyatosan fájt napokig, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, gondoltam, súlyzózásnál meghúzhattam – magyarázta a Borsnak a valósághős, aki mit sem tudott arról, hogy a melleibe ültetett PIP-implantátumok komolyan veszélyeztetik az egészségét. Amikor a napokban felhívta a budapesti magánklinikát, ahol operálták, akkor derült csak ki számára, hogy muszáj kicserélni a beültetett szilikont, ami nők ezreinek okozott már egészségügyi problémákat. – Rettenetesen félek, mert nem gyerekjáték a műtét, de nincs más választásom – mondta szomorúan a ValóVilág bronzérmese, aki megfontolja, hogy ha már kés alá fekszik, 300-ról 350 köbcentisre műtteti a domborulatokat.

Seherezádénak az egészségügyi problémákon kívül anyagi gondokkal is szembe kell néznie, hiszen az újabb operáció után egy darabig biztosan nem tud munkába állni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!