Bulvár, celeb

2012.02.13. 07:45

VV5: Seherezádé hazaküldte Kingát

Egy "ősi" konfliktusnak vetett végett a vasárnapi Párbaj. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki. De Seherezádé jött, látott és győzött!

Egy "ősi" konfliktusnak vetett végett a vasárnapi Párbaj. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki. De Seherezádé jött, látott és győzött!

A Párbaj részletei:

Lilu beköszönt a Villába, és röviden elbeszélgetett a két Párbajhőssel. Majd kisfilmet nézhettünk Kinga és Seherezádé viszonyáról. Később ezt kis összeállítást vitatták meg Liluval.

Miután mindent megvitattak, Seherezádé elbúcsúzott a többiektől és elindult a stúdióba. Később Kinga is elbúcsúzott és elindult, hogy a stúdióban végre pontot tehessenek a közöttük lévő konfliktusoknak.

Seherezádé elmondta, hogy miért neki kellene visszatérnie a Párbajról, megígérte, hogy ha ő mehet vissza, azt a lányt láthatja majd a néző, aki beköltözött. Az a lány pedig életvidám és energikus volt. Kinga azt ígérte, hogy olyan lesz, amilyen eddig is volt, hiszen ő mindig magát adta.

Kinga elmondta, hogy azért fontos ez a Párbaj, mert a két lány valóban nem tud egymás mellett élni, szerinte kiszámíthatatlan az est menete.

Félidőben: 34% - 66% volt az állás.



Seherezádé kapcsolatairól nézhettünk meg egy rövid összeállítást. Itt Gergővel és Eszterrel való viszonya volt legfőképpen terítéken. Kinga szerint Vera csak azért állt Seri mellé, hogy ellene kampányolhasson. Seri szerint ez nem így van, hiszen Vera ha megkedvel valakit, teljes mellszélességgel kiáll mellette, és csak ezt tette a lány.

A két lány annyira összekapott, hogy éppen csak egymás szemét nem kaparták ki, majd Kinga kapcsolatairól is megnézhettünk egy kisfilmet.

Seherezádé szerint Kinga Attilával való kapcsolata csak taktikai lépés volt. Ezt a Cselszövő természetesen cáfolt, és hozzátette, hogy nem érti, hogy miért foglalkozott mindenki a Villában Attila és az ő kapcsolatával.

Ezt követően Seherezádé konfliktusairól nézhettünk meg egy kisfilmet. Kinga azt mondta, hogy Attilának ad igazat abban, mikor egyszer megfogalmazta, hogy Sehi "rákullancskodik" egy egy szituációra és azon lovagol. Természetesen ezen is összekaptak.

Kinga konfliktusait is megnézhettük meg, majd ismét összekaptak a lányok a stúdióban. Később a kortes beszédeket hallgathattuk meg. Serinek Vera mondott védőbeszédet, Kingának pedig Csaba.

A szavazás állása nem változott a Párbaj végéhez közeledve sem: 34% - 66%.

A Villalakók elmondhatták, hogy ki-kit vár vissza:

Attila: Kingát várta vissza.

Vera: Seherezádét várta vissza.

Csaba: Kingát várta vissza.

Fecó: "Kingulit" várta vissza.



Mindkét lány elmondhatta, hogy miért szeretne visszamenni. Seherezádé azt mondta, hogy neki csak csalódásokban volt része, de ha visszamenne a Párbajról, visszatérne az a lány aki beköltözött.

Kinga: A mély pontokból tanulta meg, hogy milyen az igazi Villalét, szerinte most tudná igazán megélni a játékot. Nem ígért változást, marad, aki eddig volt.

Lilu lezárta a szavazást. A végeredmény: 34% - 66% Seherezádé javára.



Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!