Bulvár, celeb

2012.02.09. 08:05

VV5: Győzött az elemi ellenszenv

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

A Kihíváson történt

Seherezádénak szerda este meg kellett neveznie Párbaj-ellenfelét. A régi ValóVilág-szereplők jelenlétében. A bejelentkezés után nagyon vidám volt a hangulat, de hogy ez így is marad-e, az adás elején még nem tudni. Seherezádé a riportszobában elmondta, hogy nagyon egyedül érezte magát Eszter kiesése után és úgy érzi, nincs ereje támogatás nélkül felkészülni.

Vera sokszor felhúzta Serit, ezt a kisfilmek is alátámasztották, akár esélyes is lehet a zöld kendőre. Ráadásul kinthagyta Seri Villabeli szerelmét, Gergőt, aztán legjobb barátnőjét, Esztert is. De Vera úgy érzi, nem ő Seri ellenfele és a Kiválasztott maga is inkább Vera mellett, mint Vera ellen beszélt, amikor Balázs faggatta a kapcsolatukról.

Kinga már egészen más eset. Vele sehogy sem tudott összebarátkozni, konfliktusaik egymást érték. Seherezádé szerint Kinga nem magát adja a műsorban, amire a Cselszövő ezúttal is hevesen reagált és cáfolt. Kettejük kibékíthetetlenségének oka mindkét fél szerint az elemi ellenszenv.

Fecó sosem volt benne Seherezádé szívében, és az érzés – vagy épp ennek hiánya – kölcsönös. A Dumagép sok jelet szórt már Serire, ami ugyancsak viszonzásra talált. Fecó szerint minden próbálkozás úgy végződött, hogy egyet léptek előre, kettőt hátra. Ő is meg volt róla győződve, hogy ő lesz a Kihívott, akárcsak Kinga.

Csabával kaotikus a viszony, eddig inkább pozitív volt, ezért is esett rosszul Seherezádénak, hogy megkapta a jelét. A Helyes pasi nem igazán tudta megmagyarázni, mi volt az oka ennek a választásnak.

Seherezádé végül ezekkel a végszavakkal hívta ki Kingát: Kinga gonosz, képmutató és álszent. A háromperces beszéd alatt Fecó is izzadt alaposan és keresztet vetett, amikor megmenekült.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!