Bulvár, celeb

2012.02.22. 10:18

Perverz kukkoló lesi Ördög Nóra bugyiját

Egy kukkoló megszállottan lesi Ördög Nórát és Demcsák Zsuzsát az RTL Klub és a TV2 reggeli műsorában. A felvételeket lassítja és átszerkeszti, hogy a szoknyájuk alá láthasson.

Egy kukkoló megszállottan lesi Ördög Nórát és Demcsák Zsuzsát az RTL Klub és a TV2 reggeli műsorában. A felvételeket lassítja és átszerkeszti, hogy a szoknyájuk alá láthasson.

 

Olvasóink hívták föl a figyelmünket egy angol nyelvű weboldalra, melyen csakis újravágott majd lelassított videók láthatók különböző csinos, fiatal hölgyek által vezetett reggeli magazinműsorokból. A legtöbb kivágott jelenetsor a Mokkából való. Demcsák Zsuzsáról látható több olyan felvétel is, amelyen épp szemből veszi a kamera, és már-már a szoknyája alá lehet látni, ahogy éppen pozíciót vált a fotelben. Ezekre a részekre külön ráközelített a „rajongói oldal” perverz készítője, hogy jobban kivehetőek legyenek a részletek. A videókon szerepel még Tatár Csilla is szintén a Mokkából, valamint Pataki Zita, az RTL Klub időjárásjelentője, illetve Ördög Nóra, aki a már megszűnt Reggeli kanapéján több ízben bugyit is villant. Az ismeretlen kukkoló részletes kommentárral látja el a videókat, ezekben leírja, hogy aznap épp mit viselt csinos kedvence az adás során.

Szembesítettük a leginkább érintett személyeket a róluk készült kukkolóvideókkal, és hasonlóan reagáltak megkeresésünkre.

– Nem tartom ezt olyan drámai dolognak. Csakmagára vethet, aki úgy teszi keresztbe a lábát élő adás közben, hogy belátni a szoknyája alá. Olyan tévéműsorokban dolgozom, amelyeket ország-világ láthat, így számolni kell az efféle következményekkel. Vannak ilyen beteg emberek, de úgy érzem, félnem nem kell. Magánszemélyként nem kívánok a hatóságokhoz fordulni. Inkább legközelebb jobban odafigyelek a mozdulataimra a felvételek alatt – mondta derűsen Ördög Nóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!