Bulvár, celeb

2012.02.01. 19:30

Brigitte Nielsen és Roger Moore a bécsi operabálon

Bécs, 2012. február 1., szerda (MTI) - Brigitte Nielsen és Roger Moore is részt vesz a híres bécsi operabálon - jelentették be szerdán az osztrák fővárosban.

Bécs, 2012. február 1., szerda (MTI) - Brigitte Nielsen és Roger Moore is részt vesz a híres bécsi operabálon - jelentették be szerdán az osztrák fővárosban.

Mindkét híresség a gazdag építési vállalkozó, Richard Lugner vendége lesz február 16-án a "bálok bálján". Lugner - aki családjával együtt egy valóságshow főszereplője is - évről évre azzal hívja fel magára a sajtó figyelmét a nagyszabású bécsi társasági esemény alkalmával, hogy hírességeket lát vendégül méregdrága operabáli páholyában. Eddigi meghívottjai között volt például Sophia Loren, Andy McDowell és Paris Hilton is. Tavaly magára vonta a patinás bál szervezőinek haragját azzal, hogy Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök szexbotrányának egyik szereplőjével, Ruby Rubacuorival az oldalán jelent meg.

A vállalkozó elmondta, hogy a volt modell és színésznő Nielsen - akit a német tévénézők nemrég egy dzsungel-túlélőműsorban láthattak viszont a képernyőn -, tulajdonképpen csak a második jelöltje volt. Az első kiszemelt sztárvendéggel - akinek a nevét azonban nem árulta el - vitája támadt a szerződés körül. Miután már előfordult, hogy kútba esett egy, már jó előre beharangozott meghívás, Lugner kérésére Nielsen a sajtótájékoztatón egy videoüzenetben maga is megerősítette, hogy ott lesz az eseményen.

Feleségével együtt utazik Bécsbe Roger Moore, a James Bond- és Simon Templar-alakításairól híressé vált brit színész.

A 84. évében járó Moore, az UNESCO jószolgálati nagykövete állítólag nagy kedvelője az osztrák fővárosnak, a híres újévi koncertek visszatérő látogatója.

A vendégseregben ott lesz Brigitte Nielsen egy honfitársnője, Helena Christensen dán modell is. Christensen egy fehérnemű-gyártó cég modelljeként vesz részt a bálon.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!