Bulvár, celeb

2012.02.27. 07:32

Az aranyhal teljesítette Attila kívánságát: megnyerte a VV5 főnyeremenyét

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a "nappalinkban", vasárnap este azonban eljött a finis, a magát "bádogembernek" tituláló Attila kezébe szívet adtak a nézők, mikor kiderült, ő nyerte a ValóVilág5 játékát.

Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a "nappalinkban", vasárnap este azonban eljött a finis, a magát "bádogembernek" tituláló Attila kezébe szívet adtak a nézők, mikor kiderült, ő nyerte a ValóVilág5 játékát.

A FINÁLÉ részletei:

Hangulatjelentés következett Olivér, Béci és Anikó tolmácsolásában. Először Béci mutatta meg, hogy Csaba rajongói mennyire hangosak tudnak lenni, majd Anikó következett Seherezádé rajongóival, és végül Olivér Attila támogatóival. A hangulat fergeteges volt a bevásárló központban.

Aki pedig a stúdióba is remek hangulatot csempészett, az Muri Enikő volt, aki először adta elő első saját dalát, aminek címe: Késő már. Később elvették a Villalakóktól a hangot és a képet, majd megnézhettük a fantomképeket és a százalékokat. Ekkor a szavazatok: 31% 10% 59%-on álltak.

Rövid szünet után folytatódott a Finálé, ezúttal Szabó Ádám: Amilé c. nótájával fokozta a hangulatot. A produkció alatt pedig a két műsorvezető, Lilu és Balázs bement a Villába, hogy felkészítsék a három játékost az este többi részére. Majd múltidézésképpen, megnézhettük a Villalakók legviccesebb pillanatait, amire rögtön reagáltak is a játékosok.

Később a három Finalista a stúdióban folytatta a küzdelmet, de amíg átértek, addig hármójuk legjobb pillanatait nézhettük meg. Helyet foglaltak, és kezdetét vette a végső próbatétel. Megnézhettük újra a fantomképeket, ekkor: 30% 10% 60%-on álltak a játékosok.

Attiláról nézhettünk meg egy kisfilmet, saját önvallomását, majd Lilu és Balázs kérdésire válaszolt az Összeférhetetlen srác. Ezt követően Csabiról láthattunk egy bejátszást, majd ő is felelt azokra a kérdésekre, amiket a műsorvezetők feltettek neki, ugyanígy Seherezádé.

Később kapcsoltak a bevásárló központba, ahol Olivér és egy rajongóbrigád bíztatta Attilát. Egy rajongó el is mondta, hogy miért érdemes Attilára szavazni. Szerinte, az Összeférhetetlen kőkemény és határozott, ezért megérdemli a főnyereményt.

Béci is megkérdezte Csabi rajongóit, hogy miért kellene, hogy a Helyes pasi nyerje a játékot. Ő azt mondta, hogy Csabi intelligens és humoros, ezért kell rá szavaznia a nézőknek. Seherezádé rajongóit pedig Anikó kérdezte. Szerintük a lány gyönyörű, kedves és szenvedélyes, mindenképpen megérdemli a főnyereményt.

Később megnézhettük a Fantomképeket, ekkor: 29% 11% 60%-on álltak a játékosok.

Anikóhoz kapcsoltak, aki mellett egy-egy VV4-es játékos állt, és kampányolt a finalistáknak. Szandika Attiláért szólalt fel, megígérte, hogy Tordassal a Bazilika előtt szavalni fog, Gigi Csaba mellett kampányolt és megígérte, hogy sütit süt majd, Gombi pedig Seherezádéért drukkolt, és azt ígérte, ha a lány megnyeri a játékot, pelenkában futja körbe a Hősök terét.

Vastag Csaba csak tovább fokozta a hangulatot, előadta A szerelem vándora című dalát.

Attilának jóbarátja mondott kortesbeszédet: Attila remek játékos, mindenki mellé odaállt, játszott, és taktikázott, ő a VV5 legjobb játékosa szerinte. Csabinak szintén jó barátja, Máté mondta el kortesbeszédét: Csaba mindig őszinte volt, mindig a jó karakterek közé tartozott, ezért kell nyernie. Seherezádé mellet pedig édesanyja állt ki: őszinte játékos volt, gyönyörű és kedves, szeretné, ha nő nyerné meg a játékot, mert nő még nem vihette haza a főnyereményt.

Lezárták a szavazást egy időre a műsorvezetők, és kihirdették a Finálé harmadik helyezettjét. A százalékok a következőképpen alakultak: 29% 11% 60%.

A 11%-os fantomkép alatt Seherezádé fotója bukkant fel, így ő búcsúzott elsőként a VV5 Fináléjától.

Már csak ketten folytathatták a Finálét, immáron úgy, mint egy Párbajt. A két játékos kapcsolatáról nézhettünk meg egy-egy bejátszást, és ezt ki is beszélték a műsorvezetőkkel. Majd a vitákról következtek kis összeállítások.

Később a még játékban lévő Attila és Csabi legérzelmesebb pillanatairól nézhettünk meg kisfilmet, majd ezt is kitárgyalták a műsorvezetőkkel. Saját maguknak kellett beszédet mondaniuk, hogy miért kellene nekik megnyerni a ValóVilág5 játékát.

Attila kezdte: elmondta, hogy mennyire szüksége lehet a szavazatokra, ha valaki tudott vele azonosulni, kérte a nézőket, hogy dobjanak pár sms-t, majd meghajolt és megköszönte, hogy játszhatott.

Csaba elmondta, hogy ő csak szerencsét próbálni ment be a Villába, lehet, hogy szüksége van a szavazatokra, így kérte a nézőket, hogy szavazzanak még egy utolsót.

Az ex-VV5-ös lakókat is megkérdezte Lilu és Balázs, hogy kit szeretnének győztesként látni:

Vera - Attila

Gergő - Csaba

Shadi - Csaba

Dya - Csaba

Kinga - Csaba

Fecó - Csaba

Annamária - Csaba

Eszter - Attila

Péter - Attila

Cristofel - Attila

Veronika - Attila

A két döntős elindult vissza a Villába, hogy ott tudhassák meg, hogy ki nyeri a VV5 játékát.

Az este hangulatát tovább tetézte Kocsis Tibor produkciója, Lásd a csodát című dalával.

Lilu és Balázs lezárták a szavazást:

Az eredmény: 68% és 32% volt.

ATTILA NYERTE A VALÓVILÁG5 JÁTÉKÁT!

Csaba kijött a stúdióba, búcsúzott Attilától és a Villától. Visszakapcsoltak a Villába, ahol Attila egyedül, győztesként állt a Villában. Balázs felajánlotta az Összeférhetetlennek, hogy hazaviheti az aranyhalat, ami teljesítette a fiú három kívánságát.

Attila búcsúzott a Villától, és megköszönte neki, hogy "visszaadta az életét".

Mikor Attila a stúdióba lépett, mindenki őt ünnepelte, átvette ajándékait, majd a Villa fényei ismét kialudtak.

Forrás: valovilag.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!