Bulvár, celeb

2011.11.08. 11:48

Seherezádé: Gergő egy féreg

Kinga legjobb barátnőjét siratta, Vera és Seherezádé pedig úgy érzik, átverik őket a férfiak - a balhét Dya búcsúüzenete .

Kinga legjobb barátnőjét siratta, Vera és Seherezádé pedig úgy érzik, átverik őket a férfiak - a balhét Dya búcsúüzenete .

 Dyának már a Párbaj reggele is nehezen indult, Vera a villamester ugyanis kitalálta, hogy egy nagytakarítással tegyék még különlegesebbé ezt a napot. Amikor elkezdte keltegetni a Plázacicát, hogy takarítsa el a koszt, amit maguk után hagytak a lány búcsúestjén, Dya nem volt hajlandó kikelni az ágyból. Az Érzékeny lelkű nő úgy gondolta, hogy szigorral talán tud hatni a többiekre, így elkezdett kipakolni minden üdítőt és élelmiszert a raktárba. Péter ezt egészen addig nem nézte rossz szemmel, amíg Vera a legalapvetőbb élelmiszerekhez nem nyúlt, akkor viszont Attilával és Csabával megfogták a lányt és bedobták a medencébe, hogy lehűtsék a hangulatát.

 Eszter megkérte Seherezádét, hogy mondja el a kortesbeszédét az esti Párbajon, amit a Szenvedélyes nő először el is vállatl, majd később visszakozott Dya reakciója miatt. Az egyedül maradt eszter még tett egy gyengécske próbálkozást Péternél, de a Valóságshow veterán sem akart nyíltan kiállni a jogász lány mellett.

 Délután a párbajozók elköszönhettek a hozzájuk közel álló lakótársaiktól. Ebben a feladatban Eszternek volt könnyebb dolga, hiszen igazán senki nem állt hozzá közel, végül egyedül Péterrel borozgatott egyet a nyugiszobában.

 A Párbaj után Kinga teljesen összezuhant, percekig nem is tudta feldolgozni, hogy nem legjobb barátnője jött vissza a Villába. Amikor a Plázacica elköszönt Kingától ő megígérte, hogy bosszúból kicsinálja Esztert.

 Később a villalakók lepontozhatták Eszter párbajon nyújtott teljesítményét. Péter és Gergő szerint nagy erő kell ahhoz, hogy ne törjön össze valaki, amikor szinte mindenki ellene van, így ők magas pontszámot adtak a Villa Karrieristájának. Sokan viszont nem tudták félretenni ellenszenvüket a pontozásnál, így az összesített eredmény egy négyes lett.

 Dya búcsúüzenetében leírta, hogy Gergő egyszer elmesélte neki, hogy Seherezádé valójában nem is az esete, ugyanis a fiút Csilla érdekli. A Szenvedélyes nőből ez olyan indulatokat váltott ki, hogy kijelentette szembeköpi Gergő egy éfreg, ha még egyszer közelíteni próbál hozzá. Gergő pedig a titokszobában arról beszélt: az övék csupán egy villakapcsolat...

Eszter üzenetében Vera és Péter kapcsolatát elemezte, ami az Érzékeny lelkű lányból felszínre hozta valódi érzéseit. Vera könnyeivel küszködve mesélte el Eszternek, hogy milyen komoly érzéseket táplál Péter iránt.

Forrás: RTLKlub

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!